Denní horoskop LVA na 13. 9. 2022

Lev 13. 9. 2022

Lvi, technologie by vám dnes mohly zhatit osobní nebo pracovní projekt. Počítače, telefony nebo jiná důležitá zařízení by mohly selhat a vyžádat si přivolání opraváře. Příliš mnoho lidí by se mohlo ucházet o vaši pozornost a klást na vás nároky, což by mohlo způsobit, že se budete cítit rozptýlení. Pokušení ztratit nervy a odejít by mohlo být silné. Nedělejte to.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní romantika může být trochu mimo špičku. Možná jste se nedávno pohádali nebo nevíte, jak to nejlépe urovnat. Ačkoli mluvit může být obtížné, mohli byste projevit své uznání tím, že podniknete nějaké kroky. Koupě vhodného dárku nebo jiný způsob, jak dát najevo, že vám na někom opravdu záleží, by mohl znamenat velký rozdíl.

Práce

Držte ústa zavřená, protože cokoli řeknete, může vyznít špatně. Vaše slova budou mít pravděpodobně značný říz. Vše bude mít přidanou dávku intenzity a dramatičnosti, takže buďte připraveni. Lidé jsou na pokraji emocí.

Peníze

Vesmír vám poskytuje zdravou dávku podpory, když se snažíte vydělat více peněz a vytvořit si v životě větší strukturu. Aspekty ovlivňující vaše peníze a hodnoty způsobují, že je vhodná doba nejen k vydělávání více peněz díky větším příležitostem, ale také ke zkoumání, jak je v budoucnu investovat. Proveďte náležitý průzkum a začněte opatrně, a až se budete cítit pohodlněji, rozviňte svou činnost.

Zdraví

Kdybyste se řídili včerejší radou, možná byste pocítili, že je pro vás výhodné udržovat svou osobní energii v sobě a nerozdávat ji jiným lidem nebo situacím. V návaznosti na to se dnes zkuste soustředit na svůj dech. Cvičte a jezte pomalu a s rozmyslem, aby váš dech zůstal prioritou ve všem, co děláte. Rytmus vašeho dechu je vůdčím impulsem k udržení pozitivní energie. Dělat to, co je pro vás správné, není vždy snadné. Zůstaňte soustředění.

Přečtěte si také