Denní horoskop LVA na 15. 11. 2022

Lev 15. 11. 2022

Přehodnoťte, o co vlastně usilujete. Pokud vám jde o zábavu a odpočinek, možná se s tím míjíte, aniž byste si to uvědomovali. Zábava, kterou hledáte, je totiž přímo před vámi. Nejlepší by bylo, kdybyste ji využili hned, místo abyste čekali na nějaký magický okamžik, kdy budete mít pocit, že jste si ji zasloužili.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ačkoli jste obecně velmi svědomití, pokud jde o vztahy, můžete se cítit zablokovaní ve snaze proniknout k té zvláštní osobě. Budete vyzváni, abyste se podívali na jisté obavy, které vás možná přiměly držet se stranou, když jste si mysleli, že si chcete být blízcí. Pochopením tohoto konfliktu si vytvoříte cestu k hlubokému uzdravení.

Práce

Jste v pokušení vynaložit v práci jen poloviční úsilí. Vaše práce ztratila své kouzlo a vy se nyní cítíte povinni jen trochu pomáhat. Mějte na paměti, že takto se můžete pohybovat jen po určitou dobu. Možná si budete muset najít jinou práci.

Peníze

Nyní možná zjistíte, že práce navíc je více, než jste ochotni nebo schopni udělat, nebo že váš domov není tak příznivý pro produktivitu, jak jste doufali. Požádejte hlučné sousedy, aby se ztišili, a snažte se soustředit vždy na jeden úkol. Peníze přijdou, až se vám podaří obnovit rovnováhu svojí obchodní značky.

Zdraví

Atmosféra dne je jako mít velmi rychlé auto, které vás odveze tam, kam byste chtěli. Kam byste chtěli jet? Zatímco se rozhodujete, udělejte ze sebe to nejlepší vozidlo, jaké můžete pro svého ducha mít. Zdravá strava, dostatek odpočinku, hodně vody a pravidelný pohyb jsou vaší vstupenkou k jasné výhodě. Emoce budete vždy zvládat ve svém volném čase, ale pokud jde o cvičení, držte se plánu.

Přečtěte si také