Denní horoskop LVA na 2. 2. 2023

Lev 2. 2. 2023

Emoce dnes vzplanou, protože se na vás obrátí milostný partner, aby s vámi probral nějaké problémy, Lvi. Netýkají se přímo vás, ale přesto byste je rádi vyřešili, protože máte tendenci cítit se bezmocní, když je někdo, na kom vám záleží, rozrušený. V takových chvílích je opravdu nejlepší spíše naslouchat, než se snažit radit. Váš partner si to pravděpodobně potřebuje jen vyříkat. Buďte trpěliví a vše bude v pořádku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vaše romantická situace může být velmi náročná. I když byste rádi stabilizovali vztah mezi vámi, možná to budete muset na nějakou dobu odložit, protože sebemenší rozdíl může vyvolat nedorozumění. Obecně rádi děláte kompromisy, ale při této příležitosti toho možná nebudete schopni. Za den či dva se však situace zlepší.

Práce

Vaše myšlení může ostatní šokovat a můžete ztratit podporu právě těch lidí, u kterých si potřebujete získat přízeň. Mějte na paměti, že ne každý s vaším názorem souhlasí. Ostatní jsou v této době mimořádně konzervativní, a proto se podle toho chovejte.

Peníze

Máte snovou, nápaditou povahu, která je v tomto období pro ostatní velmi přitažlivá. Dávejte si však pozor, abyste nepůsobili jako vzdušní povaleči nebo příliš intelektuální lidé. Vaše poselství může některým lidem přerůst přes hlavu a vy je potřebujete mít na své straně, a to jak v osobní, tak ve finanční oblasti. Podpůrný aspekt zároveň ukazuje, že jste od přírody učitel. Zvažte, jak byste se mohli podělit o své znalosti s ostatními a získat tak nějaké peníze navíc, stejně jako status odborníka, který učení poskytuje.

Zdraví

Planetární energie vás velmi podporují po emocionální stránce, ale v posledních měsících jste také mohli zjistit, že jste přibrali nějaké to kilo navíc. Nedívejte se do zrcadla, ale do svého srdce a mysli, abyste zjistili, co může být příčinou této změny na vašem těle. Není třeba si dělat starosti o svůj vzhled, protože krása je upřímnost, a pokud jste k sobě upřímní, nemusíte se odsuzovat.

Přečtěte si také