Denní horoskop LVA na 21. 1. 2023

Lev 21. 1. 2023

Pokud jste uvažovali o koupi domu nebo o jiném nákupu nemovitosti, Lvi, je to den, kdy můžete začít s nákupem nebo dokončit dohodu, v závislosti na vaší situaci. Investice do nemovitostí naplánované v této době by měly i nadále stabilně nabývat na hodnotě. Než se však k něčemu zavážete, ujistěte se, že je to pro vás ta správná investice. V opačném případě byste mohli na dlouhou dobu zůstat u něčeho, co se vám nelíbí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vzhledem k astrálnímu uspořádání můžete být v pokušení dopřát si téměř vše. Dnes chcete všechno. Chcete vypadat nádherně, aby vám někdo říkal, že jste nejúchvatnější osoba na světě, abyste byli zbožňováni, opečováváni a ze všeho nejraději byste cítili, že osoba, která o vás tak vášnivě usiluje, to myslí opravdu vážně. Nebojte se, myslí!

Práce

Šetřete dnes energií, místo abyste pokračovali v plnění plánu, který ještě není zcela pevný. Raději počkejte a vymyslete plány B a C, než abyste slepě postupovali podle plánu A. Ostatní se přikloní k vašemu přístupu.

Peníze

Tento týden vám pomáhá přátelský vesmírný podtón, díky němuž je několik překážek na cestě méně nepříjemných. Chcete si nyní zkrášlit svůj život a nemusíte mít problém sáhnout kvůli tomu do úspor. V oblasti zaměstnání vás může čekat nečekané překvapení, ať už v dobrém, nebo ve zlém. Nejlepší je zůstat v bezpečí a šetřit dál. Nikdy nevíte, co může přinést zítřek.

Zdraví

Ať už je zdrojem nepříjemných pocitů ve vašem životě cokoli, dnes máte příležitost se jich dotknout. Pro některé z vás může být tento planetární tranzit frustrující, pro jiné naopak poučný nebo dokonce zábavný. Otevřete se změnám a uvolněte sevření věcí, o kterých víte, že by měly odejít. To se týká nezdravých stravovacích návyků a lenosti. Vaše tělo do značné míry řídí to, jak se cítíte: věnujte mu úctu, kterou si zaslouží!

Přečtěte si také