Denní horoskop LVA na 24. 12. 2022

Lev 24. 12. 2022

Nejlépe dnes funguje plánovaný a disciplinovaný přístup. Mějte na paměti, že je důležité navazovat kontakty s ostatními. Snažit se dělat věci sám se může zdát jako správná věc, ale budete mnohem efektivnější, když využijete pomoci druhých. Nestyďte se oslovovat lidi, které příliš neznáte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie vycházející z planet dnes bude působit na vaše emoce. Pokud zvažujete nějaká zásadní rozhodnutí týkající se vašeho současného vztahu, nemusí to být ta nejlepší doba na jejich dokončení, protože v tuto chvíli nemáte příliš jasnou hlavu. Mohli byste se na věci dívat z chybné perspektivy. Je lepší počkat, dokud si nebudete jisti fakty a svými pocity.

Práce

Nacházíte se v období kariérního růstu. Celkově jste na vzestupu. Každodenní práce může mít své vzestupy a pády, ale když se ohlédnete zpět a podíváte se na svou situaci, zjistíte, že děláte významné pokroky směrem k větším cílům.

Peníze

Věci z minulosti se mohou znovu vynořit – doslova i obrazně –, aby mohly být uvolněny, vyhozeny, opraveny nebo změněny. Ačkoli to nemusí být z krátkodobého hlediska příjemné, je to nezbytné a dokonce pozitivní. Ačkoli se mění každá část vašeho života, je to i štěstí. Ovlivňuje to váš sektor peněz jiných lidí, takže můžete dostat vše, co potřebujete, a ještě více.

Zdraví

Zvažování možností je stejně důležitý návyk jako rozhodování a konání. Planety jsou nyní pro takový postup seřazeny – jste na tom stejně? Ať už jsou vaše zdravotní návyky jakékoli, je vhodná doba na odstranění těch, které již nepotřebujete. Staví se do cesty procesu pokroku. Dopřejte si fyzické potěšení z dlouhých procházek a protahování končetin; zřekněte se laciné stimulace zpracovanými cukry a stravy s vysokým obsahem sacharidů. Výsledky se vám budou líbit!

Přečtěte si také