Denní horoskop LVA na 24. 8. 2022

Lev 24. 8. 2022

Dnes se vám může zdát, že se kolem vás zdi uzavírají, a vy toužíte na chvíli vypadnout, Lvi. Vaše drahá polovička si nepřeje nic jiného než zůstat doma. Nedovolte, aby se z toho stal velký problém. Najděte kompromis. Vyjděte si na večeři a pak se vraťte domů a dívejte se na televizi. Užijte si společné chvíle! Pokud jste svobodní, vyjděte ven a seznamte se.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V tento den vám přijdou na pomoc všechny ty semináře o uzdravení a transformaci ve vztazích. Denní planetární konjunkce s sebou přináší onu touhu po změně, která má v sobě téměř kazatelský zápal. Jste rozhodnuti, že drahá polovička ve vašem životě bude zářit jako anděl a bude naprosto duchovní a dokonalá. Nezapomeňte také vyleštit svou vlastní svatozář.

Práce

Nebojte se jít zkratkou, abyste se dostali na vrchol. Naslouchejte radám těch, kteří již prošli vaší cestou. Nejlepší přístup nemusí být nutně ten, který je nejzřejmější. Spoléhejte se na lidi místo na příručky.

Peníze

Tento týden jste obklopeni lidmi, kteří vám přejí úspěch, což není vůbec špatné. Díky expanzi a štěstí ve vašem pracovním sektoru v kombinaci s náhlým prozřením a změnami je čas hodit opatrnost do větru a nechat svou práci vidět těmi, kteří jsou výše v potravním řetězci. Je to pro vás šťastný čas, téměř božsky chráněný. Tak to riskněte a uvidíte, co se vám vrátí v podobě peněz.

Zdraví

Udělali byste dobře, kdybyste se vyhýbali zpracovanému cukru! To, co pozřete, vás může snadno rozrušit. Cukr a konzervační látky pro vás patří mezi největší spouštěče. Planetární konjunkce v této době ovládá emocionální oblast a možná bude nejlepší držet se v uctivé vzdálenosti od všeho, co vás láká. Na druhou stranu to, co uvolňuje nahromaděnou energii, se během tohoto tranzitu velmi doporučuje. Cvičení, meditace, spánek  vyberte si svůj zdroj relaxace!

Přečtěte si také