Denní horoskop LVA na 24. 9. 2022

Lev 24. 9. 2022

Obecně se rádi považujete za praktického a zemitého člověka, Lvi. Dnes se možná budete spoléhat na intuici více než obvykle. Lidé ve vašem okolí se mohou chovat zvláštně a váš vhled by vám mohl napovědět, jaké jsou jejich skutečné motivace a jak s nimi jednat. Vztahy s kolegy by z toho mohly mít obzvlášť velký užitek. Řiďte se svým srdcem!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Romantika je dnes naprosto zásadní otázkou mluvení. Protože máte tendenci mluvit velmi rychle, možná budete muset trochu zpomalit, jinak vám vaše drahá polovička nebude rozumět. Nacvičte si říkat "miluji tě" velmi pomalu, několikrát. Nasaďte odhodlaný výraz berana, který hodlá nabíjet, a sledujte, jak se překážky jednoduše rozplynou.

Práce

Jste frustrovaní a zamotáváte se do uzlů, protože máte tolik možností a tolik energie, ale jen velmi málo pokynů, kudy se vydat. Udělejte si čas sami pro sebe, zklidněte svou mysl a meditujte. Podívejte se dovnitř a hledejte odpovědi.

Peníze

Nyní máte šťastné aspekty ovlivňující zaměstnanost. Možná vám bude nabídnuta nová práce, zvýšení platu nebo povýšení. Na vašem pracovišti může dojít k určité nestabilitě, ale pokud dokážete být zralým a uklidňujícím činitelem, zajistíte si do budoucna životaschopnost jako ceněný zaměstnanec.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává svobodu brát své pocity vážně, aniž byste se nechali oklamat "vážnými očekáváními", která na sebe můžete klást v jiných obdobích měsíce. Co pro vás znamená rozšíření obzorů? Možná je na čase to zjistit - nebo, pokud víte, co vám dává impuls, jděte a požádejte o to! Dokonce i něco tak skromného, jako je procházka na pláži se psem (nebo s přítelem, pokud je to možné, nebo s přítelovým psem!), by mohlo být odpovědí na otevření se vašim skutečným pocitům.

Přečtěte si také