Denní horoskop LVA na 25. 9. 2022

Lev 25. 9. 2022

Pokud jste v posledních měsících měli v citovém životě nějaké problémy, Lvi, pravděpodobně už jsou za vámi. Je jisté, že jste se něco naučili. Celé roky vám servírovali stejný pokrm a nyní se zdá, že už toho máte konečně dost! Vězte, že od nynějška budete lépe dbát na to, abyste nespadli do stejných pastí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nastává nádherný, skutečně romantický den. Atmosféra tohoto dne z něj dělá čas pro další zkoumání vašeho vztahu. Pokud hledáte romantického partnera, možná budete muset zmírnit své chování. Je dobré být nadšený, ale nepřehánějte to do té míry, abyste svého vyvoleného zatlačili do kouta bez možnosti úniku, dokud neřekne ano.

Práce

Ohýbáte záda, abyste sloužili ostatním a zajistili, že vše půjde hladce pro lidi kolem vás. Nyní se sami sebe zeptejte, zda se opravdu dostatečně snažíte sloužit sami sobě. Ujistěte se, že se věnujete také svým vlastním potřebám.

Peníze

Nyní máte šťastné aspekty ovlivňující zaměstnanost. Možná vám bude nabídnuta nová práce, zvýšení platu nebo povýšení. Na vašem pracovišti může dojít k určité nestabilitě, ale pokud dokážete být zralým a uklidňujícím činitelem, zajistíte si do budoucna životaschopnost jako ceněný zaměstnanec.

Zdraví

Dnešní energie je především o tom, abyste věděli, co ve svém životě potřebujete, pokud jde o strukturu, a pak to co nejoriginálněji a nejvěrněji dodržovali. Pokud například milujete zmrzlinu, ale nesnášíte, co dělá s vaším tělem, je nanejvýš důležité, abyste si oblíbili jinou méně problematickou náhražku.

Přečtěte si také