Denní horoskop LVA na 26. 1. 2023

Lev 26. 1. 2023

Lvi, možná se ocitnete ve vzduchu bez konkrétního důvodu. Pokud tomu tak není, zastavte se a prozkoumejte situaci. Je více než pravděpodobné, že jakákoli citová nepohoda, kterou pociťujete, je tak či onak způsobena nedostatkem osobní svobody. Možná se cítíte příliš citově svázáni nebo příliš omezeni duševně. Možná potřebujete ze své současné situace úplně odejít. Využijte tento den k hledání způsobů, jak se ve svém světě cítit nezávislejší.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Víte, že chcete říct něco skutečně významného, co by prohloubilo pouto mezi vámi a milovanou osobou, ale nejste si jisti, jaký přístup by byl nejlepší. Musí vám to jít přímo od srdce, ale nemůžete riskovat naprostou spontánnost, protože by se to všechno zničilo. Pokud však budete pokračovat v tom, co děláte, váš projev bude jistě znít vykonstruovaně. Buďte tedy sami sebou!

Práce

Když už se zdá, že jeden problém ustupuje, objeví se jiný. Dnešní práce pro vás může být těžkým bojem a její konec je v nedohlednu. Odolejte tendenci házet rukama v porážce. Pokud se budete opravdu snažit, uspějete!

Peníze

Tento týden jste společenský motýl. Tolik času strávíte komunikací s novými přáteli, kolegy, mentory a klienty, že možná zjistíte, že jste překročili svůj rozpočet na výdaje. Nechte to být, jen pro tentokrát. Ačkoli nadměrné utrácení není dobrý zvyk, který by se měl pěstovat, jste dost chytří na to, abyste věděli, kdy říct dost. Navíc nakonec budete spolupracovat s tolika lidmi, že je to dobrá investice do vaší finanční budoucnosti.

Zdraví

Existuje mnoho způsobů, jak se k problému postavit, a vy jste jedním z těch, kteří volí možná konfrontačnější přístup, který může být někdy opravdu účinný, ale jindy obtížný. Dnešní aspekt po vás žádá, abyste se tváří v tvář problému zklidnili a skutečně pochopili otázky, od nichž se vše odvíjí. Zeptejte se sami sebe, zda máte dostatek pohybu, a pokud je odpověď záporná, prostě to na chvíli přijměte. Nekonfrontujte se s výmluvami! Jen se nad tím zamyslete.

Přečtěte si také