Denní horoskop LVA na 27. 2. 2023

Lev 27. 2. 2023

Lvi, dnes se možná zúčastníte nějaké skupinové akce. Mohli byste se tam setkat se starým přítelem, který se zřejmě změnil. V důsledku toho by se vám tato osoba mohla zdát velmi přitažlivá a mohla by ve vás vzbudit příval fyzické vášně. Mohlo by vás to zneklidnit, ale nezatracujte to, protože jste tuto osobu vždy považovali za přítele. Nejúspěšnější manželství jsou ta, která začínají jako přátelství.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V současné nebeské atmosféře byste se mohli ocitnout v nebi vztahů. Pokud v současné době s nikým nic nemáte, můžete potkat někoho, kdo se k vám hodí. Je to příležitost dopřát si trochu čisté romantiky jen tak pro radost. Domluvte si schůzku na nějakém zvláštním místě, vezměte si na sebe to nejsvůdnější oblečení a prostě si celý proces flirtování užívejte.

Práce

Spojte kreativitu s počítači. Umělecký a nápaditý přístup je klíčový, ale pouze pokud ho dokážete propojit s technologickými vymoženostmi doby. Máte ideální příležitost spojit oba tyto aspekty do jednoho.

Peníze

Teď jste se ocitli v malé pasti. Na domácí frontě se dějí různé věci a na kariérní frontě se objevují různé příležitosti. Jste však hnáni úzkou cestou směrem k vaší vztahové situaci. Sami to vydržíte jen chvíli. Natáhněte ruku, jak jen můžete, k ostatním, kteří vám mohou pomoci.

Zdraví

Díky planetární energii je vaše bystrá a chytrá mysl pohotovější než obvykle. Může vám prospět trocha zdravého rozumu. Dejte na své nejlepší úmysly, pokud jde o vaši fyzickou a emocionální pohodu. Dávejte si pozor na rozptylující tendence, jako je dělání věcí pro druhé lidi. Jóga by mohla být tím, co potřebujete k vyvážení nutkání vydat se mnoha směry najednou. Nezapomeňte pít hodně vody.

Přečtěte si také