Denní horoskop LVA na 30. 10. 2022

Lev 30. 10. 2022

Sluneční soustava může vyvolat několikaměsíční transformaci. Změna se soustředí na prostředky, které používáte k seberealizaci v oblasti kariéry a milostného života. Pokud se cítíte omezováni svým vzděláním nebo výchovou, můžete očekávat, že se v následujících měsících budete snažit těchto zábran zbavit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Obvykle vytváříte precedens pro cokoli nového a experimentálního a můžete působit v roli učitele lidí, kteří potřebují trochu pomoci, aby se osvobodili a dovolili si být jedinečnými lidmi, kterými skutečně jsou. Tím, že oslovíte druhé, jim otevřete srdce.

Práce

Komunikace mezi všemi bude přísná a cílená. I když to nebude atmosféra, která by vytvářela lehké a zábavné chvíle spojené s prací, usnadní to dosažení některých důležitých cílů.

Peníze

Toto období je o tom, že do svého pracovního a finančního života vnesete nový smysl. Jste vnímáni jako někdo, kdo se vážně a oddaně věnuje tomu, čím se živí, a to se vám vyplatí. To, co budete trpělivě budovat delší dobu, přinese největší ovoce. Poohlédněte se po komunikačních oblastech, jako je psaní, vydavatelství, rozhlas a televize, abyste se prosadili nebo rozšířili nabídku svých služeb.

Zdraví

Dnešní nebeská konfigurace vám dává více energie, než si umíte představit. Vnitřně se můžete cítit zmatení nebo frustrovaní, zatímco navenek můžete působit rozzářeně. Nedovolte, aby to, co dělají nebo říkají ostatní, ovlivnilo vaše rozhodnutí, pokud jde o vaše zdraví. Řiďte se vlastní vnitřní mírou, pokud jde o to, co jíte a kolik případně přijímáte alkoholu. Nikdo jiný než vy přesně neví, jaké to je být ve svém těle.

Přečtěte si také