Denní horoskop LVA na 4. 9. 2022

Lev 4. 9. 2022

Pokud se snažíte dokázat, že máte co nabídnout, promyslete si to. Jste přirozeně přátelští a dokážete vycházet téměř s každým. To už může být vaše silná stránka a pravděpodobně máte co skvělého přinést do davu. Zvažte, zda prostě jen nejste sami sebou a nesnažíte se vždy cítit součástí dění. Začněte tím, že se zaměříte na své dobré vlastnosti, abyste sami sobě dokázali, jakou máte hodnotu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Máte příležitost k zajímavým druhům sociální interakce. Kolem vás je spousta harmonické energie, která je vynikající pro virtuální setkávání s ostatními a pro navázání kontaktu s někým výjimečným. Tento den není vhodný k tomu, abyste zůstávali doma, ale abyste vyrazili ven a stýkali se s lidmi všemi možnými způsoby. Čím více lidí oslovíte a poznáte, tím lépe.

Práce

Neopakujte stejné chyby dvakrát. Podívejte se hluboko do paměti a vzpomeňte si, kdy jste podobné bitvy sváděli dříve. Nyní jste mnohem moudřejší. Podle toho upravte svůj postup, abyste se vyhnuli nástrahám, které jste již dříve viděli.

Peníze

Toto období je pro vás ve znamení nabídek a využívání nových příležitostí, jak si vydělat více peněz. Aspekty ovlivňují peníze a hodnoty, což naznačuje období růstu v tomto sektoru. Jste nyní studnicí nápadů, a tak si je nezapomeňte zapsat, abyste neztratili přehled o budoucím zdroji příjmů. Pokud jste jimi zahlceni, uvádějte je do praxe postupně.

Zdraví

Dnešní astrální energie ve vás zanechává pocit života a otevřenosti novým věcem. Nejlepším doplňkem těchto emočních energií je strava, která snadno zpracovává a protahuje vaše tělo. Lehká jídla, jako jsou polévky, saláty a ryby, mohou být velmi uspokojující pro celé tělo. Nezapomeňte jíst pomalu, abyste z jídla měli maximální užitek. Doporučuje se cvičení v dopoledních hodinách. Pijte hodně vody, nejlépe o pokojové teplotě.

Přečtěte si také