Denní horoskop LVA na 5. 10. 2022

Lev 5. 10. 2022

Jste ve složité emocionální bitvě, v níž se někdo snaží překroutit vaše slova tak, abyste vypadali jako ten špatný. Jakmile se snažíte rozjet nějaký projekt, někdo postupuje v rozporu s vašimi cíli. Možná je to všechno způsobeno nedorozuměním. Udělejte si čas na vyčištění vzduchu ve všech svých vztazích.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud dnes cítíte vášeň, je to skvělé! Pokud se cítíte vášnivě a zároveň hledáte romantiku, možná objevíte víc, než jste čekali. Pokud pak s někým navážete oční kontakt a ihned pocítíte, že se vám žaludek propadl o padesát metrů skrz podlahu, můžete mít vyhráno.

Práce

Právě teď se vám toho honí hlavou tolik, že je těžké se v tom vyznat. Důležité pro vás je podělit se o své myšlenky s ostatními. Klíčem k úspěchu je mluvit. Ostatní vám dají rozumné a užitečné rady.

Peníze

Jste připraveni využít některé nové příležitosti v práci a podnikání. Vesmír zdůrazňuje sektor, který řídí peníze a hodnoty, takže budete moci nejen více vydělat, ale také je moudře využít. Může to znamenat, že budete investovat do své budoucnosti tím, že zdokonalíte své profesní dovednosti, nebo najdete oblasti, kde jste příliš utráceli, a omezíte je.

Zdraví

Svůj život si můžete uspořádat podle svých potřeb, možnosti jsou tu pro vás. Pokud vás planety někdy povzbuzovaly k tomu, abyste si uvědomili, že jste na místě řidiče, pak je to právě teď. Chcete-li tuto výzvu posunout na hmatatelnější úroveň, zkuste se vyzvat k náročnější fyzické rutině. To může znamenat cokoli od toho, že poprvé v životě začnete cvičit, až po rozhodnutí, že letos uběhnete maraton. V každém případě přebíráte kontrolu.

Přečtěte si také