Denní horoskop LVA na 7. 1. 2023

Lev 7. 1. 2023

Dnes byste měli vypadat obzvlášť přitažlivě, Lvi, ale možná máte pocit, že je to zbytečné, protože váš milovaný není nablízku, aby to ocenil. Hlavu vzhůru! Bude to trvat jen pár dní a do té doby budete vypadat stále dobře. Snažte se zaměstnat, nejlépe něčím, co děláte rádi, aby vaše nadšení umocnilo váš dobrý vzhled. Váš přítel nebude pryč věčně. Jen to tak vypadá.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Můžete hrát nejrůznější hry a tahat za nitky, abyste se pokusili někoho oklamat ohledně svých citů. Současná planetární konjunkce vám dokonce poskytuje dokonalou záminku. Existuje však něco jako soucit, a pokud vám na této osobě v hloubi duše opravdu záleží, budete muset upřímně říct, proč se takto chováte.

Práce

Vaše nerozhodnost bude dnes horší než kdy jindy. Pokud budete hledat radu u jiných lidí, jen vás to ještě více zmate. Myšlenky se vám budou zamotávat v hlavě a vy nebudete schopni jasně uvažovat. Přestaňte pracovat dřív.

Peníze

Jste pohotoví a připravení využít nové příležitosti. Panuje disharmonie spojená s dlouhodobou transformací. To znamená, že vaše vztahy, které jsou v současné době otřeseny, nemusí být vždy po ruce, když je potřebujete. Učení se novým dovednostem na vás může mezitím padnout. Věnujte více času domácnosti, opravám a výdajům, aby vše odpovídalo bezpečnostním předpisům.

Zdraví

Využijte dnešní planetární energii k tomu, abyste se rozhýbali. Fyzický portrét pro vás je pes směrem dolů. Pokud tuto velmi oblíbenou jógovou pozici neznáte, je to jako dělat kliky, ale zvednete zadek přímo ke stropu, takže vaše tělo tvoří obrácené V a podlahy se dotýkají pouze dlaně a chodidla. Tato pozice uvolňuje veškeré napětí v krku a ramenou, kde ho obvykle cítíte nejvíce!

Přečtěte si také