Denní horoskop LVA na 9. 1. 2023

Lev 9. 1. 2023

Jdete dnes nakupovat, Lvi? Pokud ano, očekávejte, že se v určitém okamžiku setkáte s nádherným luxusním zbožím, za které byste dali své zuby, ale jehož koupi si nemůžete odůvodnit. Nebuďte impulzivní, ale ani se zbytečně nezdržujte. Bude se vám zboží opravdu líbit? Nebo je to něco, na co se chvíli podíváte a pak to odložíte nebo budete ignorovat? Dělejte to, co chcete, ale ujistěte se, že víte, co to je! Přemýšlejte o tom!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se chcete s někým blíže seznámit, budete se dnes muset spolehnout na víc než jen na svůj přirozený magnetismus. Větší šanci budete mít, pokud dokážete diskutovat na téma víry a systémů přesvědčení. Možná se vám otevře způsobem, který jste dosud nezažili, a i vy se z této výměny názorů můžete dozvědět něco, co bude pro vás přínosem.

Práce

Možná se vám dnes stane, že vás nadřízený odsoudí za to, že jste v práci podřimovali. Nedovolte, aby někdo viděl vaši lenost, protože za ni dostanete vynadáno. Ostatní lidé tvrdě pracují, takže byste měli pracovat i vy. Budete se cítit lépe, když to uděláte.

Peníze

Jste pohotoví a připravení využít nové příležitosti. Panuje disharmonie spojená s dlouhodobou transformací. To znamená, že vaše vztahy, které jsou v současné době otřeseny, nemusí být vždy po ruce, když je potřebujete. Učení se novým dovednostem na vás může mezitím padnout. Věnujte více času domácnosti, opravám a výdajům, aby vše odpovídalo bezpečnostním předpisům.

Zdraví

Mnozí z nás se řídí dietou „když se ještě vejdu do džínů, jsem v pořádku“ – což není dieta pro optimální zdraví. Možná byste se měli podívat trochu hlouběji na to, co můžete v těchto dnech dělat pro své zdraví. Pokud jde o vaše zdraví, jste mnohem schopnější. Udržujte si zdraví ve svém životě tím, že budete pít vodu, což můžete dělat kdykoli během dne.

Přečtěte si také