Denní horoskop PANNY na 15. 10. 2022

Panna 15. 10. 2022

Pokud se dnes cítíte neklidní, nebojujte s tím. Využijte svou energii k tomu, abyste udělali něco fyzického. Jděte se projít nebo si zahrajte tenis. Cokoli, co vám pomůže uvolnit přebytečnou energii, vám udělá dobře. Je důležité, abyste věnovali pozornost signálům svého těla. Když si dobře odpočinete, budete se zítra cítit svěží. Budete schopni zvládnout úkoly, které vás čekají.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Lidé se dnes budou setkávat velmi zvláštními způsoby. Pokud jste hledali romantiku, očekávejte překvapení, protože se můžete setkat s někým, kdo je vám již delší dobu velmi sympatický. Přestože se nemusíte ve všem shodnout, rozdíly mezi vámi tvoří nádherný kontrast a zjistíte, že vztah spíše posilují, než aby mu ubíraly.

Práce

Možná pro vás bude těžké sednout si a prostě se bavit, i když máte volno. Cítíte hluboký neklid, který souvisí s vaší potřebou začít něco nového. Nepotlačujte tento pocit. Jste na cestě k něčemu velkému.

Peníze

Čeká vás zajímavé období. Ostatní přitahujete vy a vaše sdělení, takže pokud máte přednést prezentaci nebo nabídnout prodejní nabídku, naplánujte si ji na tento týden. Díky příznivému vesmíru je nejvíce ovlivněn vaše oblast komunikace. Jak můžete kompliment, který jste obdrželi, posunout na vyšší úroveň a proměnit ho v povýšení?

Zdraví

Dnešní pohyb planet působí energií, která ve vás může vyvolat pocit, že vaše sny jsou nedosažitelné. Nenechte se tímto pocitem odradit, protože je pouze dočasný. Využijte tranzitu k tomu, abyste se dostali do kontaktu s tím, co skutečně chcete, a mohli tak podniknout vhodné kroky k tomu, abyste toho dosáhli. Tělo je hrouda hlíny, pamatujete? Vy jste umělec, který ji tvaruje. Jako umělec si dopřejte dostatek lásky a povzbuzení.

Přečtěte si také