Denní horoskop PANNY na 15. 11. 2022

Panna 15. 11. 2022

Když zjistíte, jak být součástí dvou soupeřících týmů, je v tom síla. Zpočátku se může zdát, že být součástí jednoho z nich, když pomáháte druhému, je zrada. Ve skutečnosti pomáháte sami sobě tím, že poznáváte obě strany situace. Z každé si vezměte to nejlepší. Až přijde čas sestavit tým, budete mít všechna tajemství potřebná k úspěchu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Něco vás nutí klopýtat ve snaze zaujmout určitou osobu. Nenechte se tím znepokojit, protože je to jen dočasné. Možná bude dokonce lepší, když se pokusů o navázání vztahu vzdáte jen na den nebo dva a zaměříte se na to, co skutečně můžete nabídnout. Jakmile pochopíte své motivy, nic vás nezastaví.

Práce

Vaše intuice je správná. Věnujte pozornost svým psychickým schopnostem. Tyto schopnosti budou klíčové zejména při každém úkolu, do kterého se pustíte. Váš instinkt je vaším největším zdrojem informací. V kombinaci s lehkou a soucitnou povahou dokážete přenést hory.

Peníze

Vesmír se soustředí na vaše psaní, mluvení a sdělování zpráv, vy se nyní zaměřte na komunikaci. Zjednodušovat ji prostě nepůjde, takže se připravte na smršť hovorů, e-mailů a textových zpráv. Ne všechny z nich budou nudné, takže si užijte komunikaci tam a zpět. Dejte průchod své tvůrčí stránce, a pokud jste spisovatelé, novináři, vydavatelé, redaktoři nebo se jinak zabýváte slovy, udělejte si radost. O moc lepší už to nebude.

Zdraví

Dnešní aspekt vám dává dostatek ohnivé síly k tomu, abyste prolomili všechna nepříjemná pouta, která vás možná dosud svazovala – a spoustu tvůrčí energie k plánování skvělé budoucnosti! Je to skvělá doba k tomu, abyste se prosadili v práci, našli si nové zaměstnání nebo jednoduše zlepšili svůj způsob života. Když už jsme u toho, není žádná výmluva pro to, abyste byli gaučovým povalečem!

Přečtěte si také