Denní horoskop PANNY na 2. 4. 2023

Panna 2. 4. 2023

Mohou vás potkat podivné telefonáty, třeba od neznámých lidí. Investice do nemovitostí, zejména do domu, by se nyní měly vyplatit. Mohli byste se také rozhodnout pro novou investici v této oblasti. Řiďte se svým tušením, Panny. Nenechte se ovlivnit svou obvyklou logikou. Vaše mysl je nyní obzvláště vnímavá ke zprávám z jiných sfér. Využijte toho.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

To, co cítíte, už nemůžete skrývat pod rouškou lhostejnosti. Dnešní planetární konjunkce znamená, že vaše krytí bude zcela jistě prozrazeno, bez ohledu na to, jak obratně si myslíte, že jste zamaskovali své stopy. Může to být jen nepatrná událost, která vás přiměje k prozrazení, a stejně jako hráz, která praská, možná nebudete schopni svou reakci ovládnout.

Práce

I když dnes nejste v práci, budete na ni myslet díky někomu, kdo vám zavolá a položí vám otázku týkající se práce. Mějte na paměti, že nejste povinni tuto otázku hned zodpovědět. S největší pravděpodobností to může počkat do pondělí.

Peníze

Přemýšlejte o tom, jak ušetřit a investovat těžce vydělané peníze a jak celkově získat více peněz. Věnujte každý den několik minut studiu investičních nástrojů, abyste se nakonec stali finančními vítězi. Ne že byste jím už nebyli, samozřejmě. Možná máte ve svém domě vázáno více, než si uvědomujete.

Zdraví

Utrpení vám obecně není cizí. Váš klidný vnitřní svět je neustále přerušován a narušován děním v lidském světě. Abyste si udrželi rovnováhu, musíte mít jednoho nebo dva koníčky, které váš vnitřní svět posilují. Co zkusit malování nebo hraní hudby? Znalost toho, v jaké atmosféře se vám daří, je prvořadá. Dopřejte si to, co potřebujete, abyste se ve svém prostředí cítili bezpečně.

Přečtěte si také