Denní horoskop RAKA na 11. 10. 2022

Rak 11. 10. 2022

Proměna vašeho života, dokonce i vaší bytosti, se možná chystá už nějakou dobu. Dnes jste konečně mohli vidět, jak se projevuje. Sny se stanou skutečností, možná netradičním a nečekaným způsobem. Nejednejte příliš rychle a nedočkavě. Než se pustíte do nějakých plánů, dobře si to rozmyslete. Nebojte se poradit s ostatními. Postupujte opatrně a štěstí vás bude následovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nemáte rádi dny, jako je tento, kdy se vám váš milovaný zdá poněkud chladný a odtažitý. I když se může zdát, že vás od sebe odděluje zeď, je možná nejlepší nechat partnera o samotě, aby se podusil. Potřebuje si pár věcí promyslet a až bude vědět, na čem je, zase se vrátí do hry. Nehloubejte sami! Pokud je to možné, podívejte se na film nebo strávte čas s přáteli.

Práce

Stojíte proti velmi silné konkurenci. Nyní není vhodná doba na to, abyste žádali o laskavosti, snažili se realizovat nové nápady nebo někomu říkali, jak má vést svou show. Lidé se pravděpodobně ohradí při sebemenší neopatrné poznámce nebo žádosti.

Peníze

Toto období se týká vašich vztahů. Do vašeho života může vstoupit spousta nových lidí, což může být skvělé pro společenské kontakty a poznávání dalších lidí z vašeho oboru. Staré a zatuchlé vztahy, které nic nepřinášejí, jako by se vytratily, dramaticky se změnily nebo úplně zmizely. Nelpěte na tom, co vám již neslouží.

Zdraví

I když jste možná známí jako skvělý léčitelský duch, musíte se naučit léčit také sami sebe! Vaše citlivá duše může mít chuť stáhnout se před vším tím humbukem kolem vás, ale zůstaňte naladěni na svou potřebu společnosti. Pokračujte ve cvičení a pokud je to možné, pokuste se najít si společníka na cvičení, abyste to měli o něco snazší. Možná se najde někdo, s kým pracujete nebo kdo bydlí poblíž a koho by nadchlo pozvání na procházku nebo běh v parku. Tímto způsobem pomůžete někomu jinému a zároveň pomůžete sobě!

Přečtěte si také