Denní horoskop RAKA na 4. 10. 2022

Rak 4. 10. 2022

Jste v emocionálním rauši. Cítíte se jako vznášející se orel. Vaše chování může působit poněkud prvoplánově a živočišně, ale to je v pořádku. Uvidíte, kam vás tento instinkt zavede. Surová vášeň je palivem, které zapaluje váš oheň. Nepopírejte tento vnitřní plamen. Jděte vpřed za svými sny, zejména v oblasti lásky a romantiky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Přestože se obvykle necítíte tak sklíčeně, pokud jde o komunikaci s výjimečnou osobou ve vašem životě, planety naznačují, že máte hlubší důvod k obavám. Máte pro svou lásku nějakou novinku a nejste si jisti, jak ji přijme. Ať už se to však zdá jakkoli vážné, nakonec to bude pro vás oba velmi pozitivní.

Práce

Vstupujete do období, kdy se musíte méně soustředit na kariéru a více na rodinu. Vaše práce si vybírá daň na vašem osobním životě. Nedovolte, aby vás práce ovládala natolik, že ztratíte kontakt se svými blízkými.

Peníze

Máte příliv štěstí, který uvolňuje proud šťastných zpráv od potenciálních zaměstnavatelů, klientů a zákazníků. Všichni chtějí kousek vašeho času, což se může zdát ohromující, ale téměř všechny jsou to dobré zprávy. Uvažovali jste mezitím o tom, že byste začali podnikat s příbuzným, rodičem nebo sourozencem? Možná je na čase o tom trochu popřemýšlet.

Zdraví

Nic nedokáže povzbudit vaši duši tak jako čerstvý džus se spoustou zázvoru. V letošní sezóně si dopřejte jeden z nejlepších lidských výtvorů vůbec: odšťavňovač. Pokud jste si ještě nikdy nevyráběli vlastní šťávu, čeká vás zážitek. Pokud jste si ho dávali v restauracích, zažijete nové hlubiny sebelásky, když ho budete pít v soukromí vlastní kuchyně nebo, troufám si říct, ve vaně. Mrkev, jablko a kořen zázvoru je úžasná směs.

Přečtěte si také