Denní horoskop RYB na 11. 11. 2022

Ryby 11. 11. 2022

Dnes se můžete setkat s určitým tlakem a tahem. V jednu chvíli máte pocit, že byste měli sedět a čekat, až se věci vyvinou podle vašich představ, a vzápětí cítíte, jak do vás někdo šťouchá, abyste se pohnuli. Život je křehká rovnováha mezi těmito dvěma způsoby fungování. Ani jeden ze způsobů není správnější, a proto si uvědomte a ctěte oba.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná opustíte svůj obvyklý praktický rozum a necháte se unést vlnou vášně, která překvapí vás i vašeho partnera (současného nebo budoucího). Je pravděpodobné, že ztratíte zábrany a povzbudí vás to k tomu, abyste při rozhodování o tom, jak by měl tento současný vztah pokračovat, použili spíše svou představivost než paměť. Dokud zcela neztratíte kontakt s realitou, bude vše v pořádku.

Práce

Nacházíte se v bodě rozhodování - na křižovatce. Právě teď je vaše myšlení praktické a kritické. Jste schopni vidět nerovnosti na cestě. Je vhodná doba, abyste zvážili všechna pro a proti svého nadcházejícího rozhodnutí. Vaše myšlení je jasné.

Peníze

Díky podpůrnému aspektu je nyní důležité říkat, co si myslíte, a myslet to vážně, zejména pokud jde o práci a peníze. Tento aspekt ovlivní váš dům vyššího vzdělání a učení, takže ke každé situaci - i k té, kterou jste již mnohokrát prošli - přistupujte, jako by vás měla něco nového naučit. Možná jste přehlédli způsob, jak vydělat ještě více peněz.

Zdraví

Připravte se na změnu toho, co jste chtěli změnit už dlouho, ať už jste to věděli, nebo ne - čas nastal! Dnešní planetární konjunkce dává vaší planetě patronce šanci k inovativnímu sebevyjádření, a proto vás možná překvapí, co všechno budete v následujících dnech ochotni podniknout. Zůstaňte otevření všemu, do čeho se vaše vyšší já pustí. Na konci dne si dopřejte horkou koupel s levandulovým esenciálním olejem.

Přečtěte si také