Denní horoskop RYB na 12. 10. 2022

Ryby 12. 10. 2022

Vaši dobrou povahu mohou neprávem zneužívat přátelé i milenci. Někteří mohou chtít, abyste jim prokázali laskavost. Jiní vás možná budou chtít využít jako hlásnou troubu pro své problémy. Nebudete je chtít odmítnout. Pokud se jim nemůžete vyhnout, měli byste se naučit říkat: Pomůžu ti později! V jednu chvíli můžete být jen na jednom místě a den má jen 24 hodin.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes existuje potenciál pro dovádění, ale vzhledem k lehké, ale nepříliš lákavé planetární energii, která naplňuje ovzduší, to není doba, kdy můžete očekávat velkou vášeň. Zdá se, že romantika se zúží na diskuse o mnoha aspektech lásky a dokonce i o technice, přerušované spoustou smíchu. Pokud však jde o skutečnou věc, budete si možná muset počkat na vhodnější okamžik.

Práce

Budete se cítit nerozhodní, což vás bude dráždit, protože byste se raději rozhodli, než abyste seděli v nejistotě. Odolejte pokušení jednat bez předchozího rozmyslu. Je v pořádku, když strávíte nějaký čas rozvažováním. Bude vám to ku prospěchu.

Peníze

Nyní z toho budete mít prospěch ve dvou zásadních směrech. Vzhledem k tomu, že aspekty ovlivňují vaše skupiny, politiku a samostatnou výdělečnou činnost, můžete uvažovat o práci z domova nebo o založení nového podniku z pohodlí vaší ložnice. Štěstí se spojí s náhlými geniálními nápady. Může se to zdát jako skotačení, ale vydrží to mnohem déle.

Zdraví

Jste lidé a potřebujete občas obejmout! Nejde o sex ani o svádění, je to jen hluboké potvrzení toho, že jste dobrý a milující člověk. Pokud se s touto potřebou dokážete ztotožnit, neváhejte a nechte se obejmout od někoho, kdo vás má rád! Vaše emoce mohou být poněkud syrové, můžete zažít slzy nebo smutné pocity i ve chvíli, kdy toto objetí přijímáte. Nechte pocity uvolnit a nezpochybňujte své emoce.

Přečtěte si také