Denní horoskop RYB na 12. 7. 2022

Ryby 12. 7. 2022

Ve vaší komunitě by se dnes mohly konat společenské akce nebo skupinové aktivity, které se týkají především duchovních, metafyzických, sociálních nebo humanitárních otázek, Ryby. Mohly by být poučné a příjemné a mohli byste získat nové přátele. Výměna myšlenek by mohla vaši mysl rozproudit na tisíc mil za hodinu. Dopřejte si trochu pohybu, abyste si pročistili hlavu, jinak byste dnes večer mohli mít problémy se spánkem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné astrální prostředí může naznačovat, že osoba, se kterou dnes večer hovoříte, vyznává zcela jiné hodnoty než vy, což může vést ke střetu. Oba byste si mohli rozumět, pokud budete respektovat, že v podstatě nejste na stejné vlně, a tak se rádi dozvíte více o tom, jak se oba chováte. Neočekávejte však, že budete sdílet stejné myšlenky nebo ideály. I tak byste se ale mohli skvěle bavit.

Práce

Jste dnes vedeni k velmi pečlivé práci, a to je dobře. Prověřte se do posledního detailu. Buďte mimořádně kritičtí. Jen si dejte pozor, abyste se nenechali unést a nezačali kritizovat i práci ostatních. To by se vám mohlo docela vymstít.

Peníze

Tento týden se na obloze střetávají energie, protože o vaši pozornost bojuje několik planet. Některé vám pomohou usadit se v práci a vypracovat plán postupu. Máte však také na krku hádanku. Měli byste se smířit se statusem quo, nebo bojovat za individualitu? První možnost je prozatím lepší.

Zdraví

Sledování neúspěchu ostatních je pro vás deprimující, zejména proto, že máte pocit, že je vaší prací pomáhat ostatním. Vždy se snažte najít v sobě to, co vám to připomíná, než se vrhnete na pomoc někomu jinému. Pokud si všimnete přítele, který je letargický, je čas, abyste si společně zacvičili!

Přečtěte si také