Denní horoskop RYB na 13. 1. 2023

Ryby 13. 1. 2023

Nějaké nové zařízení, které je vám k dispozici, vás může fascinovat a budete se chtít dozvědět co nejvíce o jeho fungování. Proto je tento den skvělý k tomu, abyste si rozšířili své počítačové dovednosti. Možná si také budete chtít vyzkoušet nahrávání zvuku nebo videa. Umění v kombinaci s moderními technologiemi by mohlo být pro dnešek hlavním cílem. Naučte se toho co nejvíce a užijte si při tom trochu zábavy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná je pro vás docela těžké pochopit reakci vašeho blízkého přítele na nedávný návrh. Podle výrazu v jejich tváři byste si mysleli, že jste je požádali, aby si šli vyvařit hlavu. Planetární energie totiž vytváří atmosféru nedorozumění. V jiný den by stejný návrh sotva zvedl obočí.

Práce

Nevzdávejte se důležitého projektu, na kterém jste pracovali. Tento projekt nemusí být důležitý pro nikoho jiného, ale je důležitý pro vás, tak ho nenechte propadnout. Je pravděpodobné, že na něm dnes uděláte obrovský pokrok.

Peníze

Vaše plány na spoření a investování peněz se možná dočasně zastavily. Možná budete muset počkat na pozdější část měsíce, abyste mohli s penězi uskutečnit nějaké zásadní plány. Mezitím aktivita ve vašem domě samostatné výdělečné činnosti podnítí podnikatelský nápad, který byste neměli tajit. Lidé z vaší minulosti vám ho mohou pomoci proměnit ve skutečnost.

Zdraví

V posledních týdnech jste si užili poměrně bouřlivou jízdu. Abyste vyrovnali svou energii, držte přísnou dietu střídmosti. To znamená, že můžete jíst cokoli, na co máte chuť, jen to dělejte s mírou. Pokračujte ve svém obvyklém cvičebním programu a především  zajistěte si co nejpravidelnější a nejpříjemnější spánek. Trocha citronové verbeny na vašem polštáři v noci je krásná věc na usínání!

Přečtěte si také