Denní horoskop RYB na 13. 10. 2022

Ryby 13. 10. 2022

Dočasné odloučení mezi vámi a milencem může vyvolat smíšené pocity. Možná budete potřebovat čas pro sebe, ale přítel vám bude chybět! Mohla by se objevit vaše nejistota a možná začnete přemýšlet, zda s vaším partnerem není někdo jiný. Soustřeďte se na své projekty a užívejte si klidu a pohody.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se vede strašně moc nezávazných rozhovorů. To vás rozčiluje, ale možná budete muset předstírat, že jste zcela zaujati cizí konverzací, než se pustíte do diskuse o věcech, na kterých skutečně záleží. Rádi se dostáváte k jádru problému, zatímco druzí se potřebují rozehřát. Buďte trpěliví!

Práce

Vaše myšlení se zrychlí. Zjistíte, že to, co vám dříve trvalo hodiny, vám nyní zabere jen několik minut. Tato duševní čilost vás bude provázet po několik následujících týdnů, takže tento čas využijte ve svůj prospěch. Můžete toho hodně dokázat.

Peníze

Nyní z toho budete mít prospěch ve dvou zásadních směrech. Vzhledem k tomu, že aspekty ovlivňují vaše skupiny, politiku a samostatnou výdělečnou činnost, můžete uvažovat o práci z domova nebo o založení nového podniku z pohodlí své ložnice. Štěstí se spojí s náhlými geniálními nápady. Může se to zdát jako skotačení, ale vydrží to mnohem déle.

Zdraví

Vaše tvrdohlavost se může projevit díky dnešnímu pohybu planet. Doufejme, že se vaše tvrdohlavost upevní v tom, že budete cvičit, jíst pouze zdravá a vyvážená jídla nebo si každý večer dostatečně odpočinete. Pokud zažíváte nějaký emocionální blok, který vám ztěžuje realizaci těchto zdravých návyků, svěřte se někomu, komu důvěřujete, a rozhýbejte tyto zablokované pocity. Vaše zdraví je příliš důležité na to, abyste ho odsunuli na druhou kolej  dejte mu přednost.

Přečtěte si také