Denní horoskop RYB na 16. 11. 2022

Ryby 16. 11. 2022

Láska k někomu z daleka by dnes mohla být velmi důležitá a možná i láska k místu, kde dotyčná osoba žije. Možná vás nudí rutina a toužíte po dobrodružství. Je to vhodná doba pro plánování dovolené, zejména pokud vás doprovází partner nebo blízký přítel. Vaše umělecké instinkty by také mohly být inspirovány génii z jiných kultur.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V lásce a vztazích je dnes na prvním místě akce. Snažte se na věci dívat z perspektivy svého partnera (současného nebo budoucího), ale nezapomínejte na své vlastní potřeby. Právě správná rovnováha a společné aktivity, které vás činí šťastnými, ve vás obou probudí to nejlepší.

Práce

Vyhraďte si čas na to, abyste se mohli kreativně projevit. I kdyby to mělo znamenat, že si na ni uděláte čas po práci nebo během polední pauzy, stojí to za to. Je důležité, abyste omládli a nechali vlastní tvůrčí šťávy proudit na plné obrátky.

Peníze

Pokud jde o peníze, jste dost opatrní. Vaše bezpečnost je pro vás důležitá, a proto ji vždy chráníte. Nyní pravděpodobně zjistíte, že někdo není spokojen se svou rolí ve vašem životě, zejména pokud jde o peníze a postavení. Protože se to bude týkat učení a učení, ukažte této osobě, že není důležité, co máte, ale kdo jste.

Zdraví

Během této planetární konjunkce se můžete cítit velmi povzneseně. V těchto dnech je ve vás cosi intelektuálního: možná vyřešíte velkou emocionální záhadu, která vás trápí už několik měsíců, nebo alespoň pokročíte. Dopřejte si tento týden každý den 30 minut cvičení. Okysličená krev vám pomůže zvýšit jasnost mysli, zatímco následné uvolnění vás ochrání před jakoukoli duševní úzkostí.

Přečtěte si také