Denní horoskop RYB na 17. 10. 2022

Ryby 17. 10. 2022

Přemýšleli jste o adopci domácího mazlíčka? Pokud ano, dnes je skvělý den, kdy můžete zajít do útulku a nějaké zachránit. Budete vědět, které si vybrat, protože zvíře si pravděpodobně vybere vás. Pokud je to to, co chcete, nenechte se rozhodit drobnými námitkami. Domácí zvíře může být úžasným zdrojem společnosti, zábavy a bezpodmínečné lásky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes večer můžete využít všechny své jemné dovednosti, které máte k dispozici. Budete mít schopnost podívat se druhému člověku do očí a přesně vědět, jak roztopit jeho srdce. To je v pořádku, pokud vám na této osobě skutečně záleží a chcete ji opravdu udělat šťastnou, ale možná to není tak dobrý nápad, pokud se chcete pouze bavit.

Práce

Vaše fyzická energie dnes ochabuje a tento trend bude bohužel pokračovat i v dalších měsících. Budou chvíle, kdy se budete cítit silní, ale celkově se můžete cítit, jako byste se snažili běžet s koulí na noze.

Peníze

Nyní z toho budete mít prospěch ve dvou zásadních směrech. Vzhledem k tomu, že aspekty ovlivňují vaše skupiny, politiku a samostatnou výdělečnou činnost, můžete uvažovat o práci z domova nebo o založení nového podniku z pohodlí své ložnice. Štěstí se spojí s náhlými geniálními nápady. Může se to zdát jako skotačení, ale vydrží to mnohem déle.

Zdraví

Rušná doba může rozptylovat, proto dbejte na to, abyste při rozhodování zpomalili svou mysl. Soustřeďte se na to, abyste se zklidnili, zatímco věci kolem vás se zrychlují. Abyste si pomohli udržet emoce na uzdě, zkuste dvakrát týdně cvičit jógu. Zaměřte se na hluboké dýchání, pravidelnými nádechy rozšiřujte plíce a stimulujte cirkulaci čerstvé krve do životně důležitých orgánů. Díky tomu se budete cítit a vypadat zářivě v každém okamžiku.

Přečtěte si také