Denní horoskop RYB na 18. 8. 2022

Ryby 18. 8. 2022

Pokud máte pocit, že nevyděláváte dost peněz, je čas s tím něco udělat, Ryby. Jste si jisti, že děláte vše pro to, abyste vydělávali co nejvíce? Možná už delší dobu chcete změnit zaměstnání, ale něco vás brzdí. Co si o tom myslíte? Zkuste na to přijít.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se vám dnes zdá, že vám přátelé dělají problémy, je možné, že se musíte podívat na to, kde se vaše zájmy střetávají. Dnešní planetární konfigurace má za následek, že na povrch vyplouvají omezení. Říkáte, co skutečně cítíte, nebo to, co si myslíte, že by chtěli slyšet? Dávejte si pozor na to, kde jsou ve skutečnosti vaše motivy. Tím se věci vyjasní.

Práce

Hlava vám říká, že máte jít jedním směrem, zatímco nohy vás vedou úplně jinam. Stručně řečeno, plýtváte spoustou energie na boj se sebou samým. Místo toho, abyste se nechali strhnout tímto vnitřním konfliktem, ustupte a získejte nadhled.

Peníze

Nyní se ve velké míře spojujete s ostatními lidmi v jejich pracovním a finančním životě. Díky aktivitě ve skupinách, politice a samostatné výdělečné činnosti můžete přemýšlet o tom, jak zvýšit svůj příjem vedlejším podnikáním nebo jak přejít z jedné kariéry do druhé. Vesmír rozšiřuje vaše možnosti, proto mějte oči otevřené. V náhlém záblesku prozření spatříte cestu k dolarovým značkám ukrytým v práci.

Zdraví

Dnešní aspekt pro vás může znamenat frustrující období, protože možná nebudete přesně vědět, na čem jste. Energie v této době kolísá, zatímco vy byste rádi přesně věděli, co a jak. Zhluboka se nadechněte. Tento týden je důležité věnovat se aerobnímu cvičení a protáhnout si svaly, aby se mohly naplnit čerstvým kyslíkem. Zůstaňte pružní ve svém těle i mysli.

Přečtěte si také