Denní horoskop RYB na 2. 9. 2022

Ryby 2. 9. 2022

Je možné, že vás potká neuvěřitelné štěstí, Ryby, ale nic se neobejde bez tvrdé práce. Nečekejte, že vám truhlu s pokladem podá někdo jiný. Mapu máte v ruce, tak se jí řiďte. Jakmile se do toho pustíte, možná zjistíte, že jste mnohem blíž, než si myslíte. Je jen na vás, abyste se vydali na cestu. Na cestě vás čeká spousta pomoci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes zažijete mimořádný dotek spolupráce. Pokud došlo ke konfliktu, můžete ho vyřešit tím, že si navzájem sdělíte, co si o některých věcech myslíte, a rozhodnete se, že byste rádi vytvořili příležitost k uzdravení tam, kde mohlo dojít k roztržce. Začít s tímto procesem je snadné, protože kolem vás panuje spousta dobré vůle.

Práce

Tento den pro vás bude náročný, ale to je v pořádku. Energii, která vám byla dána, využijete k tomu, abyste toho hodně dokázali - v mnoha různých oblastech. Zvládnete mnoho malých, krátkých pochůzek. Vyškrtávejte je ze seznamu jednu po druhé. Budete docela efektivní.

Peníze

Rádi si děláte věci po svém. Jste však tvrdohlavý a umíte být i skvělým týmovým hráčem. Díky podpůrnému aspektu, který ovlivňuje manželství a vážné vztahy, se nyní může jednat o osobní záležitosti, nebo může nastat čas pro vážné obchodní spojení. Planety přinášejí dokonalou rovnováhu mezi akčností a kreativitou. Není to špatná doba pro zahájení nového podnikání, tak do toho jděte!

Zdraví

Vaše schopnost podněcovat nové věci je dobře známá. Díky převládající energii jste dnes obzvláště naladěni na "nový a lepší" způsob, jak věci dělat. Budete se cítit inspirováni k regeneraci starého a nalezení nového svěžího způsobu, jak nasměrovat svou energii. Abyste tento proces posílili, věnujte zvláštní pozornost své stravě. Doporučuje se čerstvé ovoce a zelenina a nízký příjem kofeinu, stejně jako nahrazení červeného masa rybami.

Přečtěte si také