Denní horoskop RYB na 23. 1. 2023

Ryby 23. 1. 2023

Je více než pravděpodobné, že ve vašem světě existuje osoba, která se s vámi zoufale chce sblížit, Ryby. Pokud se této osobě neotevřete a nepustíte ji blíž, může dnes večer dojít ke konfliktu. Mohlo by se stát, že se rychle ozvete s razantním názorem, ale dejte si pozor, abyste dotyčnou osobu zcela neodradili. Tato osoba s vámi chce sdílet více intimního prostoru, ale možná jen neví jak.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská konfigurace vás vybízí k tomu, abyste se nesoustředili výhradně na to, co se děje na povrchu vašich vztahů, nebo abyste i nadále existovali ve stavu, kdy jste schopni akceptovat určité věci týkající se vašeho milostného zájmu, ale ne jiné. Bylo by moudré podívat se na hlubší důvody, proč jste se do vztahu vůbec zapojili a kam zřejmě směřuje. Malá analýza přináší fascinující poznatky.

Práce

Využijte tento den co nejproduktivněji. Stanovte si své plány hned teď. Máte potenciál být nesmírně úspěšní ve všem, čemu se budete věnovat. Využijte jistoty, kterou máte dnes, protože zítra už s největší pravděpodobností nebude.

Peníze

Pro vás je tento týden ve znamení energie shromážděné ve vašem domácím sektoru, což vás nutí přemýšlet zcela jinak. Více života v této oblasti znamená, že můžete přijímat klienty ve své domácí kanceláři nebo z tohoto prostoru realizovat spoustu nových obchodů. Stejně tak je na vzestupu vaše kreativita. Pokud k tomu máte sklony, mohlo by pro vás být velmi přínosné podnikání týkající se domova, například dekorace nebo stavba.

Zdraví

Jste ctižádostiví a někdy můžete zapomenout na potěšení, které na této cestě můžete zažít. Zkuste si vymyslet kvíz, který si můžete několikrát do měsíce udělat: nazvěte ho Kvíz o pohodlí bytostí. Otázky jsou na vás, ale zde je několik příkladů: Je v domě dostatek pěny do koupele? Mám oblečení, které lichotí mému typu postavy, nebo musím trochu nakoupit základní věci? Mám doma své oblíbené čerstvé ovoce? A tak dále! S trochou sebezpytování přijdete na spoustu nápadů, které vám vykouzlí úsměv na tváři.

Přečtěte si také