Denní horoskop RYB na 23. 4. 2022

Ryby 23. 4. 2022

Dnes respektujte své nadřízené, Ryby. Dá se z nich vyčíst velká moudrost, proto mějte oči a uši otevřené. Unáhlená jednání vás jistě dostanou do potíží. Nevstupujte slepě do situací. Než začnete jednat, ujistěte se, že máte všechna fakta. Informace jsou k dispozici, ale musíte být trpěliví, abyste je našli. Ujistěte se, že vaše cíle stojí za to, než se prodloužíte ve snaze jich dosáhnout.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Připravte se na silné signály, které k vám budou přicházet - tak silné, že je nebudete moci ignorovat. Dnešní konjunkce znamená, že se na vás někdo zaměří jako můra na plamen, a upřímně řečeno, je nepravděpodobné, že byste ho chtěli odmítnout. Ačkoli by vás obecně přitahoval spíše jemnější přístup, chemii mezi vámi neodoláte.

Práce

Během následujících čtyř týdnů můžete ve své kariéře udělat obrovské pokroky. Využijte tento víkend k vytvoření plánu, který vám umožní dosáhnout vašich cílů - ne cílů někoho jiného. Nyní je čas, abyste převzali kontrolu.

Peníze

Tento týden je pro vás nabitý, protože se zaměřuje na cizí kultury, cestování, jazyky a vyšší vzdělání. Je čas přemýšlet o investování na trzích vzdálených od místa, kde žijete, a proto si udělejte průzkum. Aspekty naznačují, že se pravděpodobně budete cítit také povzbudivě.

Zdraví

Denní planetární aspekt je dobrou připomínkou, abyste spánek považovali za svou prioritu. Pamatujte, že spánek vás vyživuje více než cokoli jiného. Mnoho lidí se před spaním cítí neklidných. Když se svět v noci ztiší, mnohým se zdá, jako by se hlasitost jejich myšlenek výrazně zvýšila, což jim ztěžuje uvolnění a usínání. Může pomoci zavést si rutinu, jakou jste možná dělali v dětství, abyste si zapamatovali, jak správně usínat. Je pro vás těžké vytrhnout telefon z rukou, i když jste psychicky i fyzicky vyčerpaní? Zkuste ho nechat ve vedlejší místnosti nebo si na něm přehrát řízenou meditaci nebo hypnózu, která vám má pomoci usnout.

Přečtěte si také