Denní horoskop RYB na 28. 1. 2023

Ryby 28. 1. 2023

Pamatujte, že ve všem kolem vás je duch, Ryby. To, že něco nemůžeme vnímat očima, ušima, nosem, ústy nebo prsty, neznamená, že to neexistuje. Věnujte úctu silovému poli, které nás obklopuje, a živým i neživým formám, které existují v našem každodenním životě. Jste schopni vnímat život, jako by to dnes byla modlitba.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská konjunkce vám pomáhá cítit se bezpečněji a jistěji ve svém současném vztahu. Nemáte rádi jakékoliv změny a je pro vás obtížné uvažovat o tom, jak by se věci mohly stát ještě lepšími, kdybyste byli ochotni udělat jen pár změn. Dnes máte příležitost o tom přemýšlet, aniž byste se obávali, že partnerství bude nějak ohroženo.

Práce

Denní teplota stoupá, stejně jako temperament ostatních lidí v práci. Někdo, kdo byl včera dobromyslný, se dnes může stát nepřátelským. Při každodenních činnostech postupujte opatrně a snažte se netlačit na pilu.

Peníze

V tuto chvíli zvažujete svůj další krok. Je to proto, že aspekty ve vašem finančním sektoru mohou zpomalit to, co přichází. Nepropadejte panice. Když vesmír zavře okno v jedné oblasti, otevře se jiné okno jinde. Využijte svou představivost a vymyslete nové způsoby, jak vydělat peníze, zejména pokud jde o váš každodenní pracovní život. Možná zjistíte, že i přesun na jinou pozici vám přinese více peněz.

Zdraví

Současná planetární energie pravděpodobně zhorší vaši již tak citlivou povahu. Můžete pociťovat značnou úzkost, což se může projevit na vašem zažívání. Určitě se nyní hodně hýbejte a pijte hodně vody. Zacvičte si jógu a věnujte se hlubokému dýchání a protahování spodní části břicha. I když to může chvíli trvat, pro celkový obraz je důležitý každý den.

Přečtěte si také