Denní horoskop RYB na 29. 10. 2022

Ryby 29. 10. 2022

Váš bouřlivý a velkorysý přístup je inspirující a ostatní ho vítají. Někteří lidé však vaše chování považují za okázalé nebo arogantní. Možná se divíte, jak je to možné, protože vaše úmysly jsou dobré. Chcete, aby se lidé podíleli na lásce a dobrých chvílích. Jste pozorní k pocitům druhých. Posaďte se a promluvte si s lidmi mezi čtyřma očima, abyste pochopili, jak se cítí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokračujte v dobré práci, pokud jde o vaše úsilí o vytvoření nového okruhu přátel a zcela nových zájmů. Budete mít více příležitostí pomáhat v jakékoli funkci, která vám bude vyhovovat. Rádi sloužíte druhým a není třeba dodávat, že v tomto prostředí najdete romantiku spíše než kdekoli jinde.

Práce

Začíná nový trend, který bude pokračovat několik následujících týdnů. Tento trend znamená potíže v komunikaci mezi vámi a lidmi, se kterými pracujete. Klíčem k překonání tohoto období je nebýt vůči druhým tak agresivní a asertivní.

Peníze

Možná by bylo moudré věnovat nějaký čas přípravě na světlejší dny. Aspekty ovlivňují oblast vašeho horoskopu, která se týká dluhů a peněz jiných lidí. Protože vesmír chce, abyste postupovali asertivně, a podporuje komunikaci všeho druhu, je to čas pro psaní návrhů, oslovování bank a dalších zdrojů financování a dávání o sobě vědět. Mezitím splaťte vše, co můžete.

Zdraví

Ať už jsou vaše plány na tento měsíc jakékoliv, planetární sestava vás vybízí k tomu, abyste si uvědomili, že je potřeba plánovat pro mysl i tělo zároveň! Víme, že život je rozptylující, a je snadné nechat plány, které si děláme (kariéra, společenský život atd.), převážit nad úvahami o našem těle (každodenní cvičení, stravování atd.). Udělejte si tento měsíc úspěšný tím, že si vědomě vytyčíte směr; obě oblasti musí být naplněné a uspokojující!

Přečtěte si také