Denní horoskop RYB na 3. 3. 2023

Ryby 3. 3. 2023

Dnešní den je pro vás skvělý, Ryby. Když se dáte do pohybu, můžete toho hodně dokázat. Je ve vás silný, bojovný instinkt, který je nažhavený a připravený bojovat. Nechte své starosti za dveřmi, protože v den, jako je tento, není třeba váhat. Vaše království je na vás připraveno. Buďte silní a pamatujte, že nejlepší způsob, jak vést lidi, je kráčet za nimi.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární konfigurace naznačuje, že se jedná o výjimečné období, kdy se láska a romantika stávají skutečně úžasným dobrodružstvím. Pokud jste nedávno učinili první nesmělé krůčky v novém vztahu, pak vám dnešek přinese poznání, že se vám podařilo přilákat do svého života někoho velmi výjimečného, a také vás čekají úžasné objevy.

Práce

Dnes dostanete prostor k oddechu. Vědomě si tento čas užijte a uvědomte si jeho obrovský význam pro svou pohodu. Nezaplňujte tento prostor automaticky hledáním dalších úkolů, které byste měli vykonat. Vychutnejte si přestávku, která je vám dopřána.

Peníze

Možná zjistíte, že možnosti vydělávat a šetřit peníze se během několika následujících týdnů zdvojnásobí nebo dokonce ztrojnásobí. Zatímco budete zaneprázdněni sběrem zralého finančního ovoce všude kolem sebe, nezanedbávejte rodinu, děti, romantiku a kreativitu. I když se budete více scházet, bavit a zkoušet nové věci, dbejte na to, abyste se drželi svého rozpočtu. Na několik týdnů budete mít příležitost vymanit se ze starých vzorců.

Zdraví

Nejlepším doporučením, které vám v tuto chvíli můžeme dát, je pročistit střevní trakt. Začněte opatrně a napomáhejte tomuto procesu velkým množstvím výplachů (vodou a čerstvě vylisovanými šťávami z ovoce a zeleniny). Vynechejte mléko a vejce a zkuste získat bílkoviny prostřednictvím fazolí a tofu. Je také vhodná doba na omezení příjmu kofeinu. Ve svém těle rychle zaznamenáte neuvěřitelný rozdíl.

Přečtěte si také