Denní horoskop RYB na 4. 4. 2022

Ryby 4. 4. 2022

Srdeční záležitosti mohou být nyní trochu obtížné, Ryby. Snažte se úplně neuzavírat komunikační kanály, zatímco budete pracovat na vyřešení těchto problémů. Je nezbytné, abyste tyto kanály otevřeli šířeji a vynesli na povrch více svých pocitů. Soucitní lidé vás vyslechnou a pomohou vám vyřešit vaše emoce, pokud jim to dovolíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný planetární aspekt vás dnes rozesměje a rozesměje. Vy a váš partner (současný nebo budoucí) jste možná ještě nikdy nezažili tolik záchvatů čiré hysterie kvůli událostem, které ostatním vůbec nepřipadají vtipné. Nicméně tato nakažlivá nálada má za následek uvolnění spousty nahromaděného napětí a možná byste toho měli využít a vyrazit ven a podniknout společně něco stejně zábavného.

Práce

Týden začíná na vysoké úrovni a vytváří předpoklady pro skvělý vývoj v dalším průběhu týdne. Nemusíte dělat nic zvláštního, abyste si získali uznání ostatních. Stačí, když budete sami sebou. To je ostatně vše, co po vás může kdokoli chtít.

Peníze

Je to pro vás napjaté období. Vaše nejbližší vztahy plně podporují cíle, které jste si stanovili, zejména ty, které se týkají vaší finanční situace, a vaše kariéra se rozšiřuje. Ve vašem životě se toho nyní děje tolik, že se můžete cítit přetížení, nedostatečně zaplacení a nedocenění. Odpočívejte, jak jen můžete.

Zdraví

Planetární energie posiluje vaše pozorovací schopnosti a zároveň vám umožňuje se soucitem si všímat toho, co potřebuje pomoc. Zanedbávali jste v poslední době cvičení nebo stravu? Utrpělo vaše sebevědomí nedostatkem péče o sebe? Dnes si na sobě budete všímat různých věcí, ale to nejdůležitější, co můžete udělat, je jednat! Možná můžete udělat něco symbolického - například si koupit podložku na jógu nebo si naplánovat masáž (pokud je to možné) - a zavázat se tak k větší péči o sebe sama.

Přečtěte si také