Denní horoskop RYB na 8. 1. 2023

Ryby 8. 1. 2023

Je nepříjemné, když práce stojí v cestě potěšení, ale jsou chvíle, kdy jsou profesní příležitosti příliš dobré na to, abyste si je nechali ujít. To svůdné stvoření, které jste si vyhlédli, na vás prostě bude muset počkat. Prozatím se, Ryby, soustřeďte na práci. Díky současnému aspektu by se vám to mohlo velmi vyplatit!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je třeba říci, že máte tendenci si libovat ve slovech. Rádi experimentujete s různými slovními obraty a vaše živá zvědavost z vás dělá příjemného konverzačního partnera. Astrální energie dnes vytváří touhu hrát si a stýkat se v nových a fascinujících kruzích. Pokud hledáte romantiku, pak dnes dost možná najdete jednu osobu, jejíž společnost budete považovat za výjimečnou.

Práce

Dnešní patovou situaci v práci můžete využít ve svůj prospěch. Potřebujeme někoho se silným, pevným a sebevědomým názorem – tedy vás. Jste ve skvělé pozici, abyste se pustili do řešení vzniklého zmatku.

Peníze

V tomto týdnu budete možná potřebovat vynaložit prostředky na opravy nebo budete chtít do svého domova zavést více komunikace v podobě telefonních linek, DSL nebo kabelové televize. To může být užitečné, pokud uvažujete o přesunu části nebo veškeré své práce do této oblasti. Mezitím váš sektor peněz a hodnot naznačuje období velkých akcí a aktivit na této frontě. Můžete vydělat vše, co potřebujete, a ještě více.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce může způsobit, že se budete cítit trochu zpomalení. Možná se vám nebude líbit, jak se vám v těchto dnech daří. Něco se vám nezdá a zdá se, že nedokážete identifikovat zdroj. S tímto děsivým pocitem je třeba zacházet s jemnou pozorností. Uzemněte se pomocí hlubokých dechových cvičení, zejména před spaním. Váš spánek to může negativně ovlivnit, proto dbejte na to, abyste cvičili dostatečně, abyste byli před spaním unavení.

Přečtěte si také