Denní horoskop RYB na 9. 1. 2023

Ryby 9. 1. 2023

Máte dnes večer rande s někým výjimečným, Ryby? Pokud ano, počítejte se zpožděním. Mohli byste se zdržet vyřizováním každodenních záležitostí. To by mohlo být frustrující jak pro vás, tak pro vašeho partnera, ale nakonec se domluvíte. Nenechte se kvůli zpoždění rozčílit natolik, abyste měli při setkání špatnou náladu. To vám vůbec nepomůže! Prostě vydržte a prožijete skvělý večer.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Partnerům se může zdát, že se zbláznili, a to do té míry, že se u nich mohou projevovat určité vlastnosti, o kterých jste nevěděli. Nebeské vlivy vynášejí na povrch některé extrémy v chování, a pokud budete mít příležitost, pomůže vám o tom promluvit. Je to příležitost pročistit vzduch a skutečně se poznat na hlubší úrovni.

Práce

Možná budete mít dnes tendenci divoce spekulovat. Někdo vás pravděpodobně naláká na nápad, kterému neodoláte. Dejte si pozor, abyste do tohoto nápadu neinvestovali příliš mnoho svého času, peněz a energie. Není totiž tak rozumný, jak se může zdát.

Peníze

V tomto týdnu budete možná potřebovat vynaložit prostředky na opravy nebo budete chtít do svého domova zavést více komunikace v podobě telefonních linek, DSL nebo kabelové televize. To může být užitečné, pokud uvažujete o přesunu části nebo veškeré své práce do této oblasti. Mezitím váš sektor peněz a hodnot naznačuje období velkých akcí a aktivit na této frontě. Můžete vydělat vše, co potřebujete, a ještě více.

Zdraví

Možná jste v těchto dnech plní naděje a dobrých úmyslů. Je to pocit, který si užíváte, a přesto můžete cítit stín, který není tak růžový. Otázkou je, nakolik dokážete své naděje a touhy uvést do reality – nakolik jste schopni své sny skutečně žít. Musíte se uzemnit prostřednictvím fyzického cvičení a dát svému tělu možnost vyjádřit naději a radost způsobem, který zná: prostřednictvím dobrého zdraví.

Přečtěte si také