Denní horoskop RYB na 9. 10. 2022

Ryby 9. 10. 2022

Usilujete o nějaké veřejné uznání? Pokud ano, možná se vám ho dostane právě dnes. Tvrdě jste pracovali a dosáhli výsledků, které pravděpodobně nezůstanou bez povšimnutí. Očekávejte komplimenty, pochvaly a možná i chvilku slávy. Netřeba dodávat, že to dodá vašemu sebevědomí na síle.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se vás ještě nikdo nezeptal, z jakých představ se vám podlamují kolena. No, řekněme si to na rovinu: to by si nedovolili – ne každý má na to žaludek. Nuže, dnes planety vybízejí k uskutečnění vaší dokonalé fantazie. Přiznáte svůj zájem? Máte talent předstírat, že jste úplně vypnutí, i když jste ve skutečnosti úplně vzrušení.

Práce

Pokud na začátku dne správně rozehrajete karty, může vám někdo důležitý zobat z ruky. Při jednání s ostatními buďte bdělí a pozorní a budete mít výhodu před všemi ostatními, kteří jsou ospalí a mrzutí.

Peníze

Nemůžete se dočkat, až utratíte peníze, které vám hoří v kapse, ale teď není vhodná doba. Díky harmonickému planetárnímu aspektu, který se právě teď objevuje, přicházejí změny v oblastech, které řídí profesní vztahy, cestování, vyšší vzdělání, výuku a učení. Pokud již v některé z těchto oblastí působíte, je to pro vás skvělý čas! Pokud ne, pokuste se nějaký jejich aspekt začlenit do toho, čím se živíte.

Zdraví

Koho máte rádi ve své blízkosti? Přinášejí vám blízké osobní vztahy veškerou radost a uspokojení, které si zasloužíte? Možná jste se ocitli ve vyjetých kolejích a je čas oddělit se od těch, kteří vás drží. Abyste si pomohli trochu se postit od lidské společnosti a najít sami sebe, věnujte chvíli přehodnocení svého zdravotního režimu. Zahrnuje dostatek osobního času?

Přečtěte si také