Denní horoskop VAH na 11. 7. 2022

Váhy 11. 7. 2022

Váhy, můžete náhle pocítit ohromující vlnu náklonnosti k někomu, koho jste právě potkali, možná k potenciálnímu milostnému partnerovi. V hlavě se vám mohou honit představy o budoucnosti. Na jednu stranu byste se měli cítit báječně, na druhou stranu by to mohlo vyvolat všechny vaše pochybnosti a nejistoty. Cítí tato osoba totéž? Pravděpodobně je trochu předčasné dělat si s tím starosti. Berte to den po dni a poznejte svého přítele lépe.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná nemáte náladu na žádné hlouposti, pokud jde o milovanou osobu. Současná astrální energie vás nutí vyjádřit se k problému, který vás už nějakou dobu napíná. Pravděpodobně jste o tom nějakou dobu přemýšleli a najednou můžete mít pocit, že brzy vybuchnete. Hlavně ze sebe nedělejte hlupáka.

Práce

Možná jste v poslední době pocítili obrovský posun, kdy jste se najednou cítili lépe ve své kůži. Není to pouhá iluze. Je to začátek úžasného sedmiletého cyklu, v němž budete na vrcholu svých sil. Úspěch je na dosah ruky.

Peníze

Aktivita v oblasti peněz a hodnot v tomto týdnu znamená, že je třeba vyjasnit a vyřešit něco z minulosti, abyste se mohli znovu posunout vpřed. K tomu se přidávají ingredience pro zajímavou peněžní budoucnost.

Zdraví

Využijte dnešní planetární energii k tomu, abyste se rozhýbali! Fyzický portrét pro vás je poloha psa směrem dolů. Pokud tuto velmi oblíbenou jógovou pozici neznáte, je to jako dělat kliky, ale musíte při tom zvednout zadek přímo ke stropu, takže vaše tělo tvoří obrácené V a podlahy se dotýkají pouze dlaně a chodidla. Tato pozice uvolňuje veškeré napětí v krku a ramenou, kde ho obvykle cítíte nejvíce!

Přečtěte si také