Denní horoskop VAH na 18. 7. 2022

Váhy 18. 7. 2022

Vaše intuice a inspirace by mohly posílit vaše umělecké nadání, Váhy. Silná touha vyjádřit příběhy, obrazy nebo hudbu ve vaší mysli by mohla vést k tomu, že budete trávit co největší část dne zapisováním svých myšlenek a nápadů. Většinu volného času byste tak mohli trávit o samotě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární energie by mohla znamenat, že zatímco navenek působíte sladce a lehce, pod povrchem jste ke své milované osobě tiše kritičtí. Ačkoli nic neříkáte, může si uvědomovat, že není vše v pořádku, a cítit se docela podrážděně, aniž by věděla proč. Pokud máte na někoho spadeno, možná by bylo lepší to udělat otevřeně, než se tiše dusit.

Práce

Dlouhodobé cíle by neměly být opomíjeny, proto si dejte pozor, abyste se nenechali strhnout každodenním shonem a nezapomněli se podívat na širší souvislosti. Využijte sílu vesmíru, abyste udělali krok zpět a podívali se na svou situaci. Obě strany jsou nyní osvětleny.

Peníze

Tento týden se týká napjatého aspektu, který ovlivňuje vaše dluhy. Je nezbytné, abyste si osvojili nový způsob pohledu na dluhy ve svém životě. Splaťte je, pokud můžete.

Zdraví

Když něco chcete, obvykle to vede k tomu, že to dostanete. Houževnatě se chápete pozemské sféry, a pokud jde o stanovování cílů, patříte k těm nejpůsobivějším. Pokud jde o vaše tělo, váš přístup bude možná muset být trochu pružnější. Přestože máte tendenci usilovat o dokonalost, nezapomínejte, že lidský stav je velmi proměnlivý, a musíte si udělat prostor pro dny, kdy prostě nebudete schopni dostát svým přísným očekáváním. Buďte na sebe mírní.

Přečtěte si také