Denní horoskop VAH na 22. 7. 2022

Váhy 22. 7. 2022

Dnešní den je skvělý k tomu, abyste vyskočili z postele a začali něco dělat, Váhy. Možná se cítíte nerozhodní, ale netrapte se tím. Nemusíte přijímat žádné velké závazky. Bude se vám dařit skákat od jednoho úkolu k druhému. Vyjděte na veřejnost a řekněte, co máte na srdci. Věnujte se nějaké fyzické aktivitě, která vás donutí zhluboka dýchat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Komunikace mezi lidmi se obvykle snaží vyjasnit věci a vynést skryté věci na světlo. Při dnešní nebeské energii se však věci, které by měly být zcela zřejmé, jaksi ignorují nebo odsouvají stranou, zatímco rozhovor pokračuje diskusí o všem možném, jen ne o skutečném problému. Pokud dokážete mluvit jasně, budete odměněni.

Práce

Ostatní lidé by měli vědět, že dnes nemají mačkat vaše tlačítka. Jste chodící časovaná bomba, která může každou chvíli vybuchnout. Snažte se tuto obrovskou energii využít k produktivní práci, místo abyste se na své okolí zlobili.

Peníze

V tomto týdnu vás čeká několik náročných aspektů, které ovlivňují vaše peníze. Aktivita v oblasti peněz vás vrátí do jednodušších časů. Ovlivněny jsou také vaše dluhy. Splaťte je nebo si půjčte, abyste mohli rozšířit své podnikatelské aktivity.

Zdraví

Disciplína je něco, co považujete za samozřejmost: nikdy jste neměli problém pochopit, co je třeba udělat, abyste se dostali z bodu A do bodu B. Je však důležité věřit tomu, co jste si předsevzali. Vzhledem k tomu, že máte tak silné disciplinární schopnosti, proč se nevydat směrem, kterým chcete jít? Začněte lehkou automasáží nebo nahřívacím polštářkem přiloženým na krk a ramena nebo na jakoukoli jinou oblast těla, kde se vám ukládá napětí, a nechte jasné myšlení začít!

Přečtěte si také