Denní horoskop VAH na 27. 2. 2023

Váhy 27. 2. 2023

Pokud se v nejbližší době chystáte na výlet, můžete očekávat, že vás bude silně přitahovat někdo, koho cestou potkáte. To vám rozhodně zpestří cestu, nicméně přátelství by nemuselo cestu přežít. Můžete být z opačných konců země a jeden z vás nebo oba byste se mohli zaplést s jinými lidmi. Nicméně pokud neplatí ani jedno z těchto omezení, stojí za to o něj usilovat. Jděte do toho!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska má v sobě pocit dobývání, s přítomnou nebeskou atmosférou. Víte, že existuje určitá osoba, kterou je třeba získat a svést do svého života; dnes se můžete cítit inspirováni k vypracování odvážného plánu, jak toho dosáhnout. Dokonce vám ani nevadí, když to hned nevyjde, protože si rádi užíváte jen honbu za úspěchem.

Práce

Pravděpodobně budete z událostí týkajících se práce značně frustrovaní. Zdá se, že nic z toho, co děláte, situaci nenapravuje, což vás ještě více rozčiluje na lidi a okolnosti kolem vás. Uvolněte se a nedělejte si starosti. Situace se zlepší.

Peníze

Tento týden je důležité, abyste své představy a potřeby sdělovali co nejjasněji. Říkejte obtížné věci v mentorských a profesních odborech. Čím více to dokážete, tím dříve se vrátíte do normálního života. Mezitím by vaše naděje a sny mohly být na okrajích trochu rozmazané. Udělejte si čas na to, abyste se soustředili na osobní a finanční cíle.

Zdraví

Vaše znamení dnes zdobí lehkovážná hravost. Můžete pociťovat zvýšenou hladinu energie a touhu hrát si s ostatními. Pokud je to možné, dejte přednost tenisu, squashi nebo jakémukoli jinému sportu, který můžete provozovat s někým jiným, před cvičením o samotě. Váš postoj bude přitažlivý a dokonce svůdný. Udělejte si dnes radost a uvolněte svou energii hrou  vyjděte ven a podělte se o své pozitivní pocity. Dnešní den je vhodný ke strávení s dětmi, pokud nějaké doma máte.

Přečtěte si také