Astročlánky

24. dubna 2024 06:00

Robert Policar

Úplněk ve Štíru: Staňte se tím, kým opravdu jste

Úplněk ve Štíru nastane dnes, tedy ve středu 24. dubna 2024, kolem druhé hodiny ranní. Je to mocný den, ve kterém se toho může opravdu hodně změnit, a tak dávejte pozor, abyste nebyli v jistých ohledech až příliš radikální.

Nenechte se nikým manipulovat do něčeho, co nechcete žít, ale na druhou stranu dejte svým nejbližším svobodu, aby se mohli vyvíjet po svém. V mnoha vztazích může docházet k hlubokým rozkolům, a tak dny kolem tohoto úplňku mohou být extrémně silné a probouzet skrytá, nedořešená témata. Snažte se být co nejvíce jasní, aby nedocházelo k domněnkám, které mohou určité záležitosti ještě více zkomplikovat. Způsob komunikace bude hrát zásadní roli.

Nastává den, po kterém může mnoho vztahů nabýt úplně jinou formu, než která původně fungovala mnoho let. Některé vztahy mohou tedy dojít konce a jiné začít zcela jinou etapu. Můžeme očekávat velký pohyb a karmické dokončení a rozvolnění, které můžeme podpořit bdělou přítomností a prací s dechem. Vše, co z života odejde, má své opodstatnění, a tak se hlavně nechyťte do osidel obviňování sebe nebo druhých. Rozviňte laskavý a soucitný postoj ke všem zúčastněným a vězte, že každý člověk ve své podstatě usiluje o pravé štěstí, ke kterému není vždy snadné se dostat. Mějte trpělivost jak se sebou, tak se svými nejbližšími.

Buďte ochotni se změnit

Doporučuji si tento den představit váš nejlepší možný osud, který si jen dokážete představit. Neřešte prozatím to, jestli vám to momentální životní podmínky dovolí, ale zaměřte se na to, jakou osobností se můžete stát, abyste svůj životní příběh mohli proměnit. Nehledejte výmluvy, proč něco nejde, ale soustřeďte se na řešení, které je vždy přítomno, přestože je občas velmi dobře schované. Vězte, že jediné, co vám může bránit ve vytváření vašeho ideálního života, je vaše vlastní představivost. Nenechte se nikým ani ničím v sobě zastavit a zabojujte. Buďte odvážní ve vašich záměrech a dotáhněte vše do zdárného konce, i kdyby to mělo trvat celou věčnost. Uvidíte, že zázraky se brzy dostaví, ale teď to může být zkouška vaší vůle.

Jděte za svou vášní

Co je vaše největší vášeň? Máte zdravý a hluboký vztah k vlastní sexualitě? Energie by měla proudit, a pokud si něco až příliš odpíráte, můžete to blokovat vaši životní i tvůrčí energii. Snažte se vše dělat tím nejlepším možným způsobem, kterého jste v daném okamžiku schopni. Ponořte se hlouběji do svých tvůrčích počinů i do milování s vaším protějškem. Oživte své vztahy a nebojte se citlivě pojmenovávat ty vaše nejniternější potřeby. Nečekejte na to, že je naplní někdo jiný, protože téměř každý je posedlý hlavně sám sebou. Promluvte si s partnerem o vašem intimním životě a něco pro sebe navzájem udělejte.

Místo viny hledejte řešení

Namísto toho, abyste hledali viníka a druhé nebo sami sebe neustále trestali nepříjemnými myšlenkami, raději hledejte řešení. Kdykoliv pocítíte, že se ve vašem rozhovoru s partnerem, dětmi, kolegy v práci nebo nadřízenými schyluje k hledání viny, snažte se ihned zaměřit na řešení daného problému. Mějte soucit s těmi, kteří mají sklon neustále někde hledat vinu, protože je to past, do které tito lidé neustále padají. Naučte se nebrat si nic osobně, protože každý sní zcela odlišný životní příběh. Snažte se druhé chápat, protože čím více je pochopíte, tím více je můžete milovat. Pravé porozumění přináší prostor pro odpuštění i lásku.

Zdroj: autorský text astrologa Roberta Policara

Jaký bude tento týden podle karet, si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.