Celebrity

24. dubna 2024 11:55

Eliška Reiglová

Proč neodjet, když mě tu nic nedrží. Mariana Prachařová se stěhuje do zahraničí

Mariana Prachařová ukázala svůj byt na Letné

Herečka, zpěvačka a influencerka Mariana Prachařová nedávno oslavila 30. narozeniny a trochu opožděně si k nim naděluje velkou životní změnu. Opouští svůj rodný kraj, aby se v zahraničí začala naplno věnovat tomu, co ji nejvíce baví – módě. Stěhovat se hodlá už zanedlouho.

Pakliže je o Marianě Prachařové něco obecně známo, je to fakt, že miluje módu. Na společenských akcích vypadá vždy bezchybně, experimentuje s outfity, které se na českých červených kobercích běžně nevidí, a má svůj osobitý styl. Právě módě se nyní chce začít věnovat naplno, kvůli čemuž na čas opustí Českou republiku.

„Čeká mě velká životní změna, na nějakou dobu se budu stěhovat do zahraničí, takže to je nový start, který mě teď čeká. Jsem zvědavá, co mi přinese,“ řekla Prachařová webu Expres.cz na módní události roku Mercedes-Benz Prague Fashion Week. „Chci se více zaměřit na módu, na fashion style, takže uvidíme, jak to dopadne,“ prozradila.

Prohloubení znalostí

V současné době se dá Mariana Prachařová považovat za fashion influencerku, protože módě a všemu, co s ní souvisí, se věnuje především na Instagramu, kde ji sleduje více než 170 tisíc uživatelů. Rozhodla se ale posunout na vyšší úroveň, v čemž jí právě přestěhování za hranice pomůže.

„Chci více zabřednout do fashion industry, a tak jsem si řekla, že Londýn je pro to ideální. Zaplatila jsem si tam nějaké kurzy, bylo to takové spontánní, ale rodina mě v tom podpořila. Proč vlastně neodjet, když tu člověk nemá žádné závazky a nic ho tu nedrží,“ dodala dcera Dany Batulkové a Davida Prachaře.

Podívejte se, jaký vztah má Mariana Prachařová s maminkou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.