Denní horoskop VAH na 4. 11. 2022

Váhy 4. 11. 2022

Nadcházející den si můžete vyložit jako otevřenou otázku týkající se vás. Možná jste si všimli určitých fyzických nebo psychických aspektů, které vám nejsou příjemné. Nadcházející den vás může přinutit k tomu, abyste podnikli kroky k nápravě tohoto postoje. Mnohého dosáhnete, pokud se o své obavy podělíte s přítelem nebo příbuzným.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes budete mít šanci změnit některé oblasti svého života, zejména tu milostnou. Budete hledat dobrodružství ne ve fyzickém smyslu cesty kamkoli, ale v metafyzickém smyslu cesty do svého nitra. Získáte nový pohled na svůj vztah a budete mít pocit, že se vám otevřel zcela nový svět. Partneři vám už nikdy nebudou připadat stejní.

Práce

Jste hraví a optimisticky naladění, ale mějte na paměti, že ne každý tuto energii cítí. Buďte citliví k těm, kteří se cítí trochu sklesle. Necitlivost vůči druhým bude pravděpodobně příčinou velmi obtížné konfrontace.

Peníze

Nyní získáte další dávku energie. Budete hodně komunikovat, protože aspekty ovlivňují váš stylový dům a vystupování ve světě. Pokud jste si přáli nějakou proměnu, tento týden s ní můžete začít. Lidé vás budou vnímat jako někoho, koho je třeba brát vážně. Seberte odvahu a oblečte si oblek. Je čas požádat o zvýšení platu!

Zdraví

Často se budete vymlouvat, proč nemůžete cvičit nebo proč si dopřáváte určité potraviny, které nejsou zrovna výživné. Netrapte se výmluvami! Snažte se vidět věci takové, jaké jsou – včetně odchylek od zdravého životního stylu – a budete díky tomu silnější. Všichni si čas od času uděláme přestávku od zdravé cesty. Zkuste se soustředit pomocí meditace nebo jógy, když začne být těžké vidět věci takové, jaké jsou.

Přečtěte si také