Astročlánky

9. května 2024 05:30

Robert Policar

Mayský horoskop: Přichází změny v oblasti vztahů, zdraví i práce, můžete si polepšit

Začíná čas, ve kterém může dojít ke změnám v různých oblastech vašeho života. Někdo tyto změny pocítí v oblasti vztahů, zdraví, jiný ve svém zaměstnání a další ve svém celkovém životním směřování. Co ještě Mayský horoskop na následující dny předpovídá?

Období 1-Caban-8 (Ještěrka) od 9. 5. 2024 do 21. 5. 2024

Doporučuji na tyto neviditelné vlivy reagovat dříve, než vás donutí život sám. Nesnažte se udržovat za každou cenu „status quo“, protože by to mohlo být dost nepříjemné. Když se však těmto vlivům přizpůsobíte, můžete dosáhnout rychlejšího a většího úspěchu, než za normálních okolností. Udržujte se v pohybu a zkoušejte vše nové, zvláště co se týká vydělávání peněz. Využijte všech změn ve svůj prospěch.

Caban patří k východním znamením, která jsou známá svou inovativností, nápaditostí, s tendencí vnášet do starého vše nové. Znamení Pohybu ovládá mozek, a tak se nebojte vzdělávat v rámci vaší ideální kariéry. Jelikož se zároveň ocitáme v čase zemského znamení Býka, zamyslete se především nad penězi, vlastní sebehodnotou a bydlením. Ti, kteří budou odvážní a poslechnou volání svého srdce, mohou zaznamenat velký úspěch ve všech zmíněných oblastech. Máte-li peníze, investujte, nemáte-li, začněte projekt, který vám v budoucnosti vynese mnoho peněz a který vás bude vnitřně naplňovat.

Mohlo by vás zajímat: Velký horoskop na květen: Vodnáři budou šťastní, Střelci náladoví

Co se týká těla a hmotných záležitostí, bedlivě sledujte jazyk svého těla, jehož moudrost je většinou daleko hlubší než poznání vaší mysli. Zajímejte se o psychosomatiku, což je vlastně řeč vašeho těla. Nesnažte se zvládnout vše na úkor vašeho těla. Dodržujte ideální spánkový režim, který činí něco mezi sedmi a osmi hodinami denně. Během práce si dělejte pravidelně pauzy, kdy se budete moci uvolnit od každodenního stresu. Otevřete se novým druhům příjmů a dojde-li k jasné možnosti postoupit ve své profesi dál, neváhejte. Občas nastávají období, kdy peníze přicházejí a jindy zase odcházejí. V jaké fázi jste teď vy?

V rovině mysli se můžete naplno ponořit do studia oborů, jazyků nebo dovedností, které se vám budou hodit ve vaší budoucí práci snů. Všimnete-li si, že ve vašem oboru dochází k novým trendům, reagujte. Nesnažte se udržet vše staré, protože jediné, co je v životě jisté, je neustálá změna. Někteří kolegové mohou odcházet a jiní přicházet. Sami se zamyslete nad tím, zda jste své znalosti a dovednosti ve svém stávajícím zaměstnání nevyčerpali, a pokud ano, jaká je tedy vaše další cesta. V následujících dvou týdnech nepůjde jen o znalosti, ale i o vaše rozhodnutí, kudy se ve své profesní cestě chcete ubírat.

Čtěte také: Horoskop lásky na květen 2024: Panny budou osamělé, Střelci se zamilují

Co se týká vztahů, můžete zaznamenat další proud změn, který může být jak příznivý, tak nepříznivý. Hrajte si s „časovou frekvencí návštěvnosti“, abyste nemuseli některé vztahy radikálně ukončovat, což je minimálně z jedné strany vždy celkem nepříjemné. Navíc s některými lidmi se pak k sobě budete moci opět vrátit. Z dlouhodobých nepřátel se mohou stát přátelé. A naopak. Doporučuji navazovat nové vztahy s lidmi a navštěvovat neznámé sociální skupiny, které vám přijdou aspoň trochu zajímavé nebo inspirující. Možná se někteří rozhodnou podnikat s dlouhodobými přáteli, což může mít velmi zajímavý vývoj.

V rovině ducha nastává další období, které zvlášť přeje snění. Experimentujte s novými duchovními prožitky skrze techniky, se kterými jste dosud nepřišli do styku. Přílišné lpění jakéhokoliv druhu je snad tou největší chorobou mysli a rozlišit vytrvalost od neschopnosti překročit své hranice z důvodu strachu je občas velmi těžké. Zvláštní roli může sehrát i vědomá chůze v přírodě, která ve vás může probudit netušený energetický potenciál. Choďte na neznámá místa, prodchnutá silou, a sledujte řeč svého těla. Spěte v odlišných polohách těla, než jste zvyklí, a sledujte, jak to mění váš způsob snění.

Zdroje: Autorský článek (autor je astrolog a dlouhodobě se zabývá Mayskou kulturou)

Další zdroje: Toltécké orákulum - Victor Sanchez (2005, Pragma), Toltécká cesta rekapitulace - Victor Sanchez (2006, Pragma), Tajemství starých Mayů - Carlos Barrios (2010, Fontána)

Květen podle mariášových karet:

Sdílejte článek
Štítky peníze zdraví horoskop Mayové horoskopy horoskop 2024 mayský horoskop Víctor Sánchez Carlos Barrios

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.