Astročlánky

9. května 2024 06:30

Sára Částečková

Runový horoskop: Nenechte se rozhodit a prožijete kouzelné dny

Mírnou beznaděj mohou pocítit Berani, Lvi a Váhy, nakonec se však rozhodnou správně. Býci a Kozorozi jsou v naprosté harmonii. Jak na tom budou ostatní znamení podle run?

Beran

Na začátku týdne můžete narazit na bezohlednost ze strany kolegů nebo přátel, ale to neznamená, že by se objevil závažnější problém. Hravě si s tím poradíte a další dny již pofičí ve svižném rytmu. Nenechte se rozhodit ostatními a prožijete nádherné dny.

Býk

Máte před sebou úžasné dny, plné nových příležitostí a příjemných změn. Dařit se vám bude zejména v oblasti práce a financí. Buďte pečliví, upřímní k sobě i ostatním a nebojte se ukázat svou zručnost a talent.

Blíženci

S láskou a úsměvem se připravte na nové věci, které vám otevřou zcela nové obzory. Z počátku ve vás nečekaná změna může vyvolávat strach a obavy z budoucnosti. Není důvod se bát, přijměte vše a věřte, že si velmi výrazně polepšíte, ať již v práci či v osobním životě.

Rak

Dbejte na to, abyste byli ke všem a ve všem stejně spravedliví. Nesnažte se za nikoho dělat jeho práci či plnit jiné povinnosti. Mohlo by se totiž stát, že se vaše dobrá vůle obrátí proti vám. Našlapujte jemně, lehce, s úsměvem a prožijete báječný týden. Buďte za všech okolností spravedliví a morální.

Lev

Pokud potřebujete udělat zásadní rozhodnutí, ať již v pracovním či osobním životě, a nevíte, jaká možnost je nejlepší, vydržte. Další dny již budou rozzářené jasným vhledem a bystrým úsudkem, najednou pochopíte, kde jste dělali chybu a jak ji napravit. Pro vás platí: ráno moudřejší večera.

Panna

Nadechněte se, usmějte se a vykročte vstříc nádherně hravým energiím. Na chvíli se vrátíte zpět do dětství a pocítíte radost ze života. Držte si skvělé pocity a vychutnávejte úspěšné dny, které vám přejí štěstí v práci, lásce i vztazích obecně.

Váhy

Představte si život jako velkou výzvu, kterou máte právě před sebou. Jen na vás je, jak se rozhodnete zareagovat. Pokud vás trápí nedostatek financí nebo procházíte složitějším pracovním či osobním obdobím, neztrácejte důvěru a zachovejte klid. Velmi brzy se váš život opět změní k lepšímu a vy si uvědomíte, proč jste tímto obdobím museli projít.

Štír

Máte před sebou velmi krásné a šťastné dny. Karta se obrací zcela ve váš prospěch. Možná vás překvapí obrat v kariéře nebo uspějete v pracovním pohovoru. Úspěch na vás čeká v osobním životě, v práci i ve vztazích. Užívejte skvělé dny a nenechte se ovlivnit ostatními, kteří nemají takové štěstí jako vy.

Střelec

Pokud prožíváte napětí a také velký tlak, ať již v osobním či pracovním životě, neztrácejte důvěru, všechno se zase obrátí k lepšímu. Až přestanete být pod tak velkým tlakem, najde se řešení. Zachovejte klid a věřte, že obrat k lepšímu nastane velmi brzy.

Kozoroh

Nádherné energie zcela rozzáří váš život. Život odstartuje mnoho zázraků, které vás zcela uchvátí. Překvapení, které již visí ve vzduchu, bude natolik nečekané, že zůstanete stát s otevřenou pusou a jen budete dýchat. Dobrá nálada, úspěch v práci, v osobním životě a také zlepšení zdraví je tady pro vás.

Vodnář

Máte skvělou intuici a díky tomu bravurně rozlišíte, kdy přichází správná chvíle k dosažení úspěchu. Nenechte se ovlivnit vnějšími vlivy, držte se své pravdy a úspěch je váš. Dařit se vám bude nejen v práci, ale také v osobním životě.

Ryby

Skvělé energie, citlivá atmosféra a jemné vztahy vás zcela pohltí. Následující dny přejí všem, kteří citlivě a nenásilně tvoří svůj vlastní život a naplňují ho radostí. Nezapomínejte na své blízké a pečujte o ty, kteří jsou opuštění nebo nemocní. Štěstí vám přeje v práci, v lásce a také v urovnávání sporů.

Co předpovídají na tento týden mariášové karty?

Sdílejte článek
Štítky láska horoskop energie vztah finance runy osobní život runový horoskop horoskop 2024

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.