Astročlánky

10. května 2024 05:30

Sára Částečková

Andělské poselství na víkend od 10. května 2024: Jednejte láskyplně a soucitně

Víkendové poselství je plné emocí, lásky a moudrosti. V tyto dny můžete nalézt svou ztracenou stabilitu a rovnováhu v oblasti citů a emocí. Moudrost, empatie a soucit rozzáří vaše životy. Co vám andělé ještě vzkazují?

Víkendová karta: Král vody

Král vody je moudrá a soucitná postava, symbolizuje úspěch, čistotu a nabízí pomocnou ruku každému, kdo se ocitne v emočních nesnázích. Pokud váháte nad životní změnou a nevíte, kterou cestou se vydat, je velmi pravděpodobné, že vás nasměruje starší muž, kterého zcela nečekaně potkáte na místě, kde jste se ocitli úplnou náhodou. Vysvětlí vám, jak důležité je propojit nadšení a chuť s činností, která ve vás probouzí nádherné emoce a rozezpívá vaši duši. Zamyslete se, kdo je ve vaší blízkosti a má podobné vlastnosti jako Král vody?

Karta přináší poselství o hlubokém propojení citů s emocemi. Připomíná, jak důležité je naslouchat intuici a nabádá k důležitosti lásky a porozumění ve vztazích. Rozhovory, které povedete s ostatními, se budou odehrávat na úrovni srdce a vzájemně obohatí vaše životy. Nyní máte šanci uzdravit všechno, co vás trápilo, sužovalo a bolelo. Skutečné bohatství spočívá v láskyplných vztazích, schopnosti sdílet lásku a vzájemně se respektovat. To vám do života vnáší spokojenost ve vztazích, které jsou pro vás nesmírně důležité a významné.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, se kterými je vztah radost: Ryby jsou empatické, Býci spolehliví

Pokud máte neustálé obavy a strach z toho, co bude nebo co nastane v budoucnosti, nemůžete se posunout k láskyplnějším vibracím a zůstáváte uvězněni ve své mysli. Což se dá velmi rychle změnit. Vyjděte do přírody a pobývejte v blízkosti vody. Voda má očistnou moc a dokáže zbavit tělo i mysl negativních emocí. Můžete si udělat očistnou koupel a spláchnout strachy, které vás brzdí, nebo jen můžete sledovat vodní hladinu a myšlenky nechat volně plynout. Váš vnitřní klid a rovnováha uzdraví vztahy a spojí to, co bylo rozdělené.

Co se týká lásky, pocítíte větší blízkost k nejbližším a partnerovi. Najednou pochopíte, jak se v jistých situacích cítí a porozumíte jejich potřebám. V oblasti hmoty a zdraví je velmi důležité naslouchat svým vnitřním pocitům a s láskou pečovat o své tělo. Vnímejte jemné signály, které k vám přichází, a nezapomínejte dbát na duševní rovnováhu. Připravte se na důležité rozhovory s rodinou, přáteli a také se svým partnerem. Pokud toužíte po duchovním spojení, vyjděte mezi lidi a věřte, že váš osudový partner je vám nablízku. Setkat se můžete na svých toulkách přírodou.

Zdroj: Andělské tarotové karty Doreen Virtue, Radleigh Valentine

Horoskop na nový týden:

Sdílejte článek
Štítky příroda láska emoce rozhovor vztah výklad karet andělské karty výklad andělských karet

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.