Celebrity

10. května 2024 16:30

David Laštovka

Lindě Finkové po rozvodu s Genzerem zůstala vila. S novým partnerem svatbu nechystá

Linda Finková byla hostem pořadu Povídej na CNN Prima NEWS

Linda Finková žije v krásné vile poblíž Prahy, kterou si pořídila dnes už s bývalým manželem Richardem Genzerem, s nímž má dvě děti – dceru Viktorii a syna Matyáše. Jak spolu vycházejí a jak to má zpěvačka s láskou nyní?

Linda Finková se za Richarda Genzera, hvězdu zábavné show Partička, kterou vysílá Prima COOL, provdala v roce 2000. V manželství se jim narodily dvě děti – dcera Viktorie a syn Matyáš. Navenek působili jako sehraný pár a nic nenasvědčovalo tomu, že by to mezi nimi nemělo klapat. O to větším překvapením bylo, když vyšlo najevo, že Richard udržuje milostný poměr s o devět let mladší psycholožkou Markétou Jiránkovou.

Líbí se vám pořad Partička! Přidejte na Kinoboxu svoje hodnocení.

Následoval rozvod, který se vlekl mnoho let. Přestože se cesty manželů rozešly, vycházejí spolu velmi dobře. „V manželství byla sranda, byl vtipný i doma, hodně jsme se spolu nasmáli. My jsme v pohodě. V létě klidně přijede k nám na zahradu, dáme si prosecco, vykoupe se v bazénu,“ popsala s úsměvem Linda Finková v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Před posledním rozvodovým stáním si prý naplánovali, že u něj oba budou osobně, udělají si z něj selfíčko a pak zajdou na panáka.

Čtěte také: Genzer se svěřil s intimními detaily rozvodu. Překvapil květinou i slzami během rozsudku

O tom, že mezi nimi panují skvělé vztahy, svědčí i jejich nedávné setkání v zábavném pořadu Inkognito, v němž Genzer působí jako porotce a Finková v jednom z dílů vystupovala jako tajný host. Došlo i na slova o milování v posteli. „Byl váš muž dobrý v posteli?“ zeptal se Richard, aniž by tušil, že proti němu sedí právě jeho bývalá žena. „Ne,“ zněla její odpověď. Dvojice se v celé epizodě pořadu neustále v dobrém slova smyslu špičkovala.

Společná vila po rozvodu zůstala Finkové

Když založili rodinu, Linda pro ně hledala vhodné bydlení. Nechtěla do satelitu a kvůli práci daleko od Prahy. Po roce hledání přes inzerát objevila starší domek, který její kritéria splňoval. Nacházel se poblíž hlavního města, nedaleko přírody a zeleně. Zpěvačku uchvátil hned při první prohlídce svojí atmosférou i starým podsklepením.

Přestože jim spousta lidí radila, aby dům poslali k zemi a na pozemku místo něj nechali vystavět úplně nový, nedali si říct. Raději se pustili do rozsáhlé rekonstrukce, při níž přistavěli dva pokoje, garáž nebo zimní zahradu. Ta patří mezi pýchy domu a Linda v ní tráví spoustu času. Po všech nezbytných stavebních úpravách vypadá vila jako novostavba.

Mohlo by vás zajímat: Bára Nesvadbová zaháněla stesk po otci hypnózou. Fixace na něj byla extrémní, říká

Dům je velmi moderně vybaven, což platí i pro kuchyni, kterou si Finková zařídila přesně podle svého gusta. Dům je obklopen krásně udržovanou zahradou, jež je plná květin a nechybí na ní ani velký bazén.

Linda Finková je v lásce znovu šťastná. Už několik let tvoří pár s o dva roky starším prodejcem motocyklů Milanem. Přestože jim to ve vztahu klape a zpěvačka je v něm maximálně spokojená, svatba zatím není v plánu.

Podívejte se na rozhovor s Richardem Genzerem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.