Celebrity

20. prosince 2023 10:50

David Laštovka

Otec Richarda Genzera se obával o jeho sexuální orientaci. Myslel, že si přivede kluka

Geňa má narozeniny – Inkognito S4 (4)

Richard Genzer, hvězda zábavných show, slaví 57. narozeniny. Původně měl našlápnuto k tomu stát se profesionálním fotbalistou, nakonec si ale vybral umělecký obor a to tanec, což jeho otec, milovník kopané, velmi těžce nesl.

Richard Genzer odmalička hrával závodně fotbal, čímž plnil sen svého tatínka, který byl tomuto sportu naprosto oddaný. Když si však vybral tanec, otce tím velmi zklamal. „Skousával to dost těžce. Fotbal pro něj vždycky znamenal strašně moc. Nejdříve byl brankářem, pak trenérem, pak dělal na fotbalovém svazu. Takže syna chtěl pochopitelně vidět na hřišti. Navíc jako žákovi mi fotbal docela šel. Dokonce jsem byl v nějakém výběru nadějných fotbalistů Prahy. Ale tanec mě v té době bavil taky. A tak jsem se v deváté třídě rozhodl pro taneční konzervatoř,“ přiblížil Genzer v rozhovoru pro deník Blesk.

Otec se měl o něj obavy

Jako „baleťáka“ si ho otec nedokázal představit, navíc začal mít strach o jeho sexuální orientaci. „Samozřejmě, že v tom jeho odporu asi byla i nějaká ta obava, abych jim časem nepřivedl domů představit místo děvčete kluka. A strach, že proto nebudou vnoučata,“ dodal s úsměvem. Posměšky za to, jakou si vybral školu, schytával i u kamarádů z fotbalu. „Nějaké poznámky, jako že dělám homoškolu, byly, ale oni mě znali a věděli, co jsem zač, a že jsem hetero. Ustál jsem to bez problémů, mám docela odolnou povahu,“ uvedl Richard.

Se Suchánkem chodili na pivo už na škole

Na konzervatoři, kde studoval tanec, se seznámil se svým osudovým uměleckým parťákem, Michalem Suchánkem, který studoval herectví. „Už v té době jsme spolu chodili do hospody,“ pousmál se Geňa. Na vzájemnou spolupráci si ale museli počkat několik let. Richard se stal tanečníkem skupiny Uno, se kterou vystupoval nejen na domácích pódiích, ale i v zahraničí. Následně se stal velmi obsazovaným muzikálovým hercem. Se Suchánkem vytvořil nerozlučné bavičské duo v momentu, kdy s tancem skončil. Skvěle se doplňují, vyžívají se v improvizaci a diváci je milují. Pravidelně je baví s pořadem Partička, který běží na Prima COOL. Genzer také pravidelně vystupuje v zábavné show Inkognito (viz. úvodní video).

Richard Genzer ukázal svůj hausbót:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.